Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ha Rossinak igaza van, akkor nagyon nagy a baj

Pörge Béla

2018.09.10. 13:30

A szövetségi kapitány szerint a játékosok mindent megtettek a sikerért Finnország ellen.

Mielőtt elkezdeném, szeretném leszögezni, hogy nem Marco Rossi ellen szól ez a cikk, nem is tartom őt hibásnak a kudarcért, de mindenképpen érdemes elgondolkozni azon, amit a Finnországban elszenvedett vereség után mondott.

A kapitány debütáló meccsén rögtön a hetedik percben hátrányba került a magyar labdarúgó-válogatott a finnek ellen, „természetesen” hatalmas védelmi hiba után. Ezt követően ellenfelünknek volt egy kapufája is, nekünk pedig csak az első félidő végén voltak igazi helyzeteink.

Sok volt a hiba, az eladott labda. Nem akarom elhinni, hogy ez a maximum.

A második játékrészben már magyar oldalon volt több gólhelyzet, valamivel jobb volt a csapat, de azt nem lehet mondani, hogy nagy nyomás alá helyeztük volna a finneket, akiknek amúgy volt egy kapufája ebben a félidőben is.

Igazán szép, focira emlékeztető jelenet magyar részről csak Kovács István ívelése volt, amit Szalai szépen át is vett, de nem tudta gólra váltani a hatalmas helyzetet.

Nem igaz, hogy azért kaptunk ki, mert nem éltünk a lehetőségeinkkel, hiszen a finneknek több nagy ziccere is volt.

Marco Rossi szerint mindent megtettek a játékosok. Akkor mi volt a baj? Féltek? A finnektől?

Sehogy sem jó ez a mondat. Hiszen ha igaz, akkor nagyon nagy a baj, még Finnországtól is kikapunk, folytatódik az Eb után kezdődött pokoljárás. Ha meg nem igaz, akkor felmerül a kérdés, hogy miért nem adták ki magukból maximumot az „aranylábúak”?

Tavaly Andorra után azt írtam, kiábrándultam a magyar válogatottból. Sajnos ez az állapot tovább tart, kicsit sem várom a keddi görögök elleni meccset, ahogy ezt sem vártam, mindkettő csak újabb potenciális esély valami kudarcra.

Azért persze hajrá, javítsunk a görögök ellen, hiába nem várom, természetesen kitartok, és nézem majd azt a meccset is, hiszen a magyar válogatott mégiscsak a magyar válogatott, szóval hajrá fiúk! Görögország ellen lehet javítani, nem lesz egyszerű…

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére