Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Két hét kihagyás után a Fradi számára is elkezdődik az NB I.

Pörge Béla

2019.08.17. 08:58

Az idei szezon első teljes fordulója lesz a szombati.

A mai nap rendezik az NB I. harmadik fordulóját, ebben a körben már minden mérkőzés szombaton lesz, sőt, hatból öt találkozó egyszerre kezdődik, ráadásul az összes csapat pályára lép – a 2019/2020-as kiírásban először.

Elsőként a DVSC fogadja a ZTE-t 17 órától: mindkét csapat csak egyszer lépett eddig pályára a bajnokságban, mert a Fradival játszottak volna, ám a Ferencváros első két meccsét elhalasztották (ezzel egy időben egyébként a Fradit simán kiejtő Dinamo Zágráb folyamatosan játszott a horvát bajnokságban). A Loki győzelemmel kezdett, a Kisvárdát verte meg 3–1-re hazai pályán, míg a Zete Mezőkövesden kapott ki 1–0-ra.

Öt mérkőzés kezdődik 19:30-kor, köztük a Ferencváros első idei bajnokija: az FTC az újonc, és még pont nélkül álló Kaposvárt fogadja. Ha a hazai játékosok már kiheverték a keddi Bajnokok Ligája-kudarcot, akkor a Kaposvár nem sok jóra számíthat.

Érdekesnek ígérkezik a Fehérvár és a DVTK meccse, két nagy múltú vidéki fellegvár csatája lesz ez. Hazai pályán egyértelműen a MOL Fehérvár az esélyesebb, a Vidi két győzelemmel kezdte a bajnokságot, míg a Diósgyőr megverte a Honvédot, majd kikapott az Újpesttől – egyaránt hazai pályán.

Az Újpest a Paksot, a Honvéd a Kisvárdát fogadja: mindkét fővárosi csapatnak fontos lenne a győzelem, főleg hazai pályán, igaz, mindketten albérletben játszanak jelenleg. Az Újpest, a Paks és a Kisvárda is nyert már, a Honvéd viszont még nullapontos, így a vörös-feketéknek nagyon kell a győzelem.

Rendeznek egy Mezőkövesd–Felcsút meccset is a fordulóban: a Mezőkövesd még hibátlan, míg a Felcsút győzelemmel kezdett, majd kikapott.

Az NB I. harmadik fordulójában az M4 a délutáni Debrecen–ZTE találkozót, valamint a kora esti Fehérvár–DVTK meccset közvetíti, a többi mérkőzést a helyszínen vagy online lehet élőben követni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére