Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Marco Rossi: van esély arra, hogy ott legyünk az Eb-n

Nagy Gábor

2019.08.10. 12:48

Bizakodó a magyar válogatott kapitánya, de nem szabad túlpörögni. Sem neki, sem a játékosoknak.

A Nemzeti Sportnak adott interjújában Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya (aki egyébként a szlovákok elleni közép-európai szuperderbin ünnepli 50. születésnapját) arról beszélt, hogy nemcsak őt, hanem a válogatott játékosait is nagyon foglalkoztatja a szeptember 9-i mérkőzés, ezért kiemelten fontos szerepe lesz a mentális felkészülésnek, nehogy túlpörögjenek a játékosok. Mint a capitano mondta:

Tudom, mit jelent Magyarországnak ez a párharc, az érzelmeknek döntő jelentősége lehet. Nyerni akarunk – a szurkolókkal együtt. Annyit hadd tegyek hozzá, minden tiszteletem a drukkereké, de nekik is tisztában kell lenniük azzal, hogy ez »csak« egy focimeccs, nem háború. Le akarjuk győzni Szlovákiát, de sportszerű keretek között. Nekem is kiemelten oda kell figyelnem arra, hogy az érzelmeim ne ragadjanak magukkal a kispadon, mert nem szeretném, ha később újabb meccset kellene a lelátóról néznem.

A válogatott először szeptember 5-én játszik, ekkor Montenegró ellen, majd négy nappal később, a Groupama Arénában csap össze Szlovákiával.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére