Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: eb

Navracsics Tibor: Az EB nem találhatott olyan pontot, amelyet kifogásolhattak volna

Navracsics Tibor: Az EB nem találhatott olyan pontot, amelyet kifogásolhattak volna

A magyar kormány és az Európai Bizottság között maradtak vitás pontok, és véleménykülönbségek lesznek a jövőben is, azonban ezeket mindig meg tudták és meg is tudják vitatni – nyilatkozta Navracsics Tibor a Magyar Nemzetnek. A területfejlesztési miniszter a tárgyalási folyamat alatt történt támadásokról elmondta, az Európai Bizottság nem találhatott olyan pontot a politikai ízlésbeli kérdéseken kívül, amelyet kifogásolhattak volna.

A szankciópárti európai baloldal az EP-ben mindent megtett, hogy megakadályozza a megegyezést

Az Európai Bizottság végre elfogadta Magyarország nemzeti helyreállítási és rezilienciaépítési tervét, amely 5,8 milliárd euró folyósítása előtt nyithatja meg az utat.

Hatalmasat kaszál Kína a napelemekkel az öngerjesztő európai energiaválságon

Hatalmasat kaszál Kína a napelemekkel az öngerjesztő európai energiaválságon

Az állami tulajdonú Global Times azzal dicsekedett, hogy a kínai napelem-ipar „történelmet írt Európában” annak az európai politikának köszönhetően, amely megfosztotta a kontinenst a megbízható orosz energiától.

Még az év vége előtt lezárulhat a feltételességi eljárás

Varga Judit igazságügyi miniszter expozéjában arról beszélt, hogy szeptember 18-án lezárult egy több hónapos, nehéz, ám rendkívül konstruktív egyeztetési folyamat a magyar kormány és az Európai Bizottság között. A bizottság megállapította, hogy a kabinet által benyújtott 17 intézkedési javaslat megfelelően fogja orvosolni azokat az aggályokat, amelyek miatt a kondicionalitási eljárást megindították.

Nyílt beismerés: ha az olaszok nem jól választanak, a Bizottságnak „megvannak az eszközei”

Vagyis ha most vasárnap a jobboldali pártszövetséget bízzák meg az olasz emberek a kormányalakítással, akkor a Bizottság pusztán a kabinet politikai színezete miatt helyezhet kilátásba nyomásgyakorlást – ahogy teszi ezt hazánk kapcsán évek óta.

Még mindig nem oszlatta fel az EU a maffiaszerű uniós intézményét

Még mindig nem oszlatta fel az EU a maffiaszerű uniós intézményét

Az Európai Gazdasági és Szociális Bizottság (EGSZB) az EU egyik legrégebbi intézménye, amelyet évek óta érik a vádak a személyzet zaklatásával, a túlköltekezéssel és a „maffiaszerű” kegyetlenséggel kapcsolatban.

Egyre közelebb a megállapodás?

Egyre közelebb a megállapodás?

Nincs olyan javaslat, amiben vita maradt volna fent Magyarország és a Bizottság között. Erről is beszélt Gulyás Gergely miniszter a mai kormányinfón.

A magyar kormány elküldte válaszát az EB jogállamisággal kapcsolatos elvárásaira

Az elmúlt hetekben nagyon intenzív munkakapcsolat alakult ki az uniós testület és a kormány tisztségviselői között, melynek eredményeként hazánk egy olyan intézkedéscsomagot tett le az asztalra, mely orvosolja a Bizottság aggályait – olvasható az Alapjogokért Központ bejegyzésében.

Újabb három érem kajak-kenuban

Újabb három érem kajak-kenuban

A magyar versenyzők újabb érmeket, egy-egy aranyat, ezüstöt és bronzot szereztek a müncheni multisport Eb keretében zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon vasárnap.

Kopasz Bálint kajak egyesben aranyérmes, a női kenupáros pedig ezüstérmet szerzett

Kopasz Bálint kajak egyesben aranyérmes, a női kenupáros pedig ezüstérmet szerzett

A magyar versenyzők egy-egy arany- és ezüstérmet gyűjtöttek a szombati döntős program első részében a müncheni multisport Eb keretében zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.

Vissza az oldal tetejére