Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A DK akkora lúzer, hogy elkezdte tolni az olimpiát támogatók szekerét

Sümeghi Lóránt

2017.01.25. 12:18

Gyurcsányék is elkezdtek aláírásokat gyûjteni az olimpia megrendezése ellen ágáló referendumért, azonban a DK online ívét azok is szignózhatják, akik amúgy nem lennének jogosultak a Momentum Mozgalom népszavazási kezdeményezésének aláírására.

A hávégé szúrta ki, miszerint a Demokratikus Koalíció (DK) Facebook-oldalán kedd este megjelent egy link, ahol alá lehetett írni a Momentum Mozgalom (MoMo) népszavazási kezdeményezését. Csakhogy a lap szerint az adatok kitöltésével és az “egyetértek” gombra való kattintással nem a MoMo olimpiaellenes népszavazási kezdeményezését írja alá az ember.

Továbbá ezek az “aláírások” nem számítanak bele a népszavazás kiírásához szükséges 138 ezer hiteles aláírásba. Azokat csak a Momentumnak kiadott íveken lehet gyűjteni. 

Ezt azonban sehol sem tüntették fel az oldalon. A DK aláírásgyűjtése azért is megtévesztő, mert az olimpiáról szóló népszavazási kezdeményezést csak olyanok írhatják alá, akik rendelkeznek budapesti lakcímkártyával.

Ehhez képest egy teljesen kamu vidéki cím megadásával is alá lehet írni a DK-s ívet.

Vagyis a DK ezzel az akciójával gyakorlatilag a népszavazási kezdeményezés ellen dolgozik, hiszen könnyen azt hihetik a liberális olimpiaellenesek, hogy a DK-s ív kitöltésével letudták a dolgot és támogatták a Momentum kezdeményezését.

Köszönjük Feri! <3

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére