Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Facebook után Szigetvári is nekiesett a 888-nak

Sümeghi Lóránt

2017.04.05. 15:58

Alig pár napja, hogy a indoklás nélkül betiltott minket a Facebook, Szigetvári Viktor, az Együtt politikusa is megpróbált minket bemószerolni.

Alig pár napja, hogy a indoklás nélkül betiltott minket a Facebook, Szigetvári Viktor, az Együtt politikusa is megpróbált minket bemószerolni.

Kapaszkodjatok meg!

"Szigetvári a 168Óra.hu-nak eljuttatott közleményében úgy fogalmaz: „elfogadhatatlannak tartja azt a rasszista, uszító, hazug cikket, ami G. Fodor Gábor oldalán megjelenhetett”. Mint írja, tűrhetetlen, hogy a cikk megértő hangvételével legitimálja a kisebbség elleni erőszakot és önbíráskodást.

A Fideszt kiszolgáló pártsajtó részeként működő 888.hu oldalán nemrég Több roma családot is meggyilkoltak Gyergyószentmiklóson címmel jelent meg egy cikk, amelynek később a címét arra módosították: A székelyek megelégelték a hatóságok semmittevését, ezért felgyújtották a cigányházakat.

Orbán Viktor folyamatosan hazugságokat híresztelő lakájmédiája, amelyet a kormány hirdetéseivel adófizetői pénzből hizlaltak fel, egy újabb határt lépett át, amivel bebizonyították, hogy alkalmatlanok a kiegyensúlyozott tájékoztatásra.

Szigetvári szerint a cím utólagos módosítása is azt bizonyítja, hogy a szerzőnek direkt rasszista indulatkeltés volt a célja.

Az Együtt politikusa emiatt panaszt tesz a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál."


Szeretnénk Szigetvári Viktor figyelmébe ajánlani, hogy attól, hogy a cikk arról szól, hogy cigány házakat gyújtottak fel Gyergyószentmiklóson, az még nem gyűlöletbeszéd, hanem a valóság bemutatása. Ilyen alapon Szigetvárit is gyanúsíthatnánk székely rasszizmussal, ez ugyanúgy nonszensz lenne. Éppen az ilyen PC-faszhuszárok miatt nem lehet beszélni az igazi problémákról, mert már a problémák létét is tagadják.

Ezenkívül a közlemény több tárgyi tévedést is tartalmaz:

  • a cikknek nem változott meg a címe, két különböző cikket kevert össze az Együtt politikusa,
  • egyik cikk címében sem szerepel a "meggyilkolás" kifejezés.

Mi több, Szigetvári 888-at értékelő jelzői a tárgyi tévedésen és tudatlanságon alapulnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére