Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: szigetvári viktor

Így érkeztek külföldi pénzek a baloldali kampányba – II. rész

Így érkeztek külföldi pénzek a baloldali kampányba – II. rész

Márki-Zay Péter múlt héten egy interjúban bevallotta, hogy a baloldali kampány egy részét egyenesen az Egyesült Államokból fizették. Mindez azonban csak a jéghegy csúcsa. Egy jóval szélesebb kör is megmozdult ugyanis a baloldal választási sikere érdekében, adatgyűjtő cégtől politikai elemzőkön át, tematikus szakpolitikai NGO-k sorától az aktivistamozgósító szervezetig. Ezek együttesen pedig egy jól megtervezett teljes, „amerikai mintájú” kampányszervezet képét rajzolják ki, amelyet sorozatunk második részében mutatunk be.

Személyes adatok begyűjtése lehet a valódi cél a Gyurcsány-petícióval

Csak általános adatkezelési tájékoztatót tett közzé a kínai vakcina ellen indított online petíciója kapcsán a Demokratikus Koalíció, ehhez a kezdeményezéshez külön kellene ilyen dokumentumot elérhetővé tenni – nyilatkozta Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke a Mandinernek.

Ha Gyurcsányékkal beszélgetsz a Facebookon, megkaparintják az adataidat

Ha Gyurcsányékkal beszélgetsz a Facebookon, megkaparintják az adataidat

És kampánycélokra használják fel, hogy magukat erősítsék.

Alaptalanul lakásmutyizott a budavári ellenzék

A Magyar Nemzet értesülése szerint az első kerület fideszes vezetésű önkormányzata meghátrálásra kényszerítette a folyamatos ingatlanmutyit kiáltó, magasabb lakbéreket követelő ellenzéket a Budavári Önkormányzat képviselő-testületének csütörtöki ülésén. A fideszes kerületi vezetést ért kritikák alapján Nagy Gábor Tamás (Fidesz) polgármester rendhagyó előterjesztéssel kényszerítette vitára az ellenzéket, amely megfutamodott. Ráadásul még az is kiderült, hogy alaptalan volt az ellenzék összes ingatlanmutyizós vádja.

Szigetvári azt sem tudja, milyen településeket szeretne képviselni

Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök-jelöltje az ATV-ben csinált magából hülyét, amikor megpróbálta felsorolni, hogy Fejér megye 5. számú választókerületében milyen települések találhatóak.

Az Együtt már 14-én és egyedül "ünnepelte meg" március 15-ét

Teljesen abszurd, elõre hozott március 15-ei ünnepséget tartott az Együtt március 14-én. A kiscsoportos rendezvényen március 15-rõl kevés szó esett. Arról viszont sokkal több, hogy nem mûködik a nagy ellenzéki választási összefogás, mivel a semmilyen tagsággal és támogatással nem bíró balliberális mikropárttal, az Együtt-tel egyik ellenzéki párt sem kíván együttmûködni a választáson.

Szigetvári beismerte: lebontaná a kerítést

Az Együtt miniszterelnök-jelöltje beismerte, hogy ha hatalomra kerülnek, akkor lebontaná a kerítést.

A Facebook után Szigetvári is nekiesett a 888-nak

Alig pár napja, hogy a indoklás nélkül betiltott minket a Facebook, Szigetvári Viktor, az Együtt politikusa is megpróbált minket bemószerolni.

Hazudtak, ezért szétperelik Juhász Pétert és Szigetvári Viktort

Pert kap a nyakába Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke, aki egyértelmûen hazug állításokat fogalmazott meg a kormányfõ vejével, Tiborcz István üzletemberrel kapcsolatban. Ugyanerre a sorra kerül Juhász Péter is.

Vissza az oldal tetejére