Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A finn nagykövetségnél árulták a hazát az ellenzéki politikusok

888.hu

2019.09.30. 19:26

A Karácsony Gergely és Gyurcsányné fémjelezte társaság a hazánkba látogató finn miniszterelnöknek panaszkodott.

„Pár perccel ezelőtt ért véget a találkozóm Antti Rinnével, Finnország miniszterelnökével. Azt kértem tőle, hogyha felfüggesztik a magyar kormány által lehívható uniós támogatásokat, akkor azokat tegyék közvetlenül megpályázhatóvá az önkormányzatok számára. Orbánt kell büntetni, nem pedig Magyarországot!” – kommentálta a Facebookon megosztott videóját Dobrev Klára, azaz Gyurcsány Ferenc felesége.

A politikus elmondta, úgy látja, hogy mindebben partnerre talált a szocialista, bevándorláspárti finn kormányfőben.

Ezután nem sokkal bejelentkeztek a szocik is, akik ugyanazzal a javaslattal álltak elő, mint Dobrev Klára.

Mesterházy Attila hangsúlyozta, a finn kormányfő pártja az MSZP testvérpártja.

Tóth Bertalan pártelnök pedig azt mondta, a találkozó lényege az volt, hogy bemutassák Antti Rinnének Karácsony Gergely főpolgármester-jelöltet. Emellett az is fontos volt, hogy elmondják korszakalkotó ötletüket a finn miniszterelnöknek, ami egyébként ugyanaz, amiről Dobrev Klára is beszélt. Tóth Bertalan hozzátette, Antti Rinne sok sikert és jó egészséget kívánt Karácsonynak.

Karácsony Gergely volt az a szerencsés, aki előadhatta a Dobrev Klára által már ismertetett felvetést. Aggódott egy kicsit az európai értékekért, majd azt mondta:

Az Európai Unió nyissa meg a forrásokat közvetlenül azok előtt a települések előtt, akik azokat a garanciákat, amelyeket az Európai Unió joggal elvár minden tagállamtól, tudják teljesíteni. Hiszen azok a városok, amelyeket az ellenzéki polgármesterek fognak igazgatni október 13-a után, többek között Budapest is, az kiállja a jogállamiság próbáját, ezek a települések megfelelnek majd minden antikorrupciós követelményeknek. Azt gondolom, hogy miniszterelnök úr komolyan vette javaslatunkat.

Dobrev Klára ezt követően ismét facebookos élő videóval jelentkezett a XVII. kerületből, hogy elmondja, szerinte a kormány nem tisztességes, de a jövőben majd csak olyan települések kapnak pénzt az uniótól, ahol demokratikus a vezetés.

(Demokrata nyomán)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére