Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A kétszínû Gyurcsány szerint Botkának még fejlõdnie kell

Vincze Viktor Attila

2017.10.03. 13:58

Gyurcsány Ferenc, a DK vezetõje Botka László lemondására reagálva azt mondta, hogy az egyik szeme sír, a másik pedig nevet. Az álságosan ájtatoskodó DK-elnök még azt is közölte, hogy Botkának még fejlõdnie kell a nagypolitikához. A közismerten mindig igazmondó, egykori szoci miniszterelnök még azt is megígérte, hogy bár bajban van az MSZP, de a szavazóira ennek ellenére sem "megy rá" a DK.

Gyurcsány Ferenc az ATV hétfő esti Egyenes Beszéd című műsorában Botka László bukásával kapcsolatban azt mondta, az egyik szeme sír, a másik pedig nevet, de mégsem örül annak, hogy az MSZP-ben ekkora a zűrzavar, mert ezzel szavazókat vesztenek, egy részük átmegy máshova, egy részük pedig elvész.

Laci nagyon jó városvezető, de hát országos politikai kapacitásaiban azt hiszem, hogy még fejlődnie kell"

– mondta a DK elnöke, aki "őszinteségi" rohamában azt is közölte, hogy a DK üzemszerűen működik, és már üzemszerűen történik a kampányuk is, úgyhogy nekik ezért nem is szükséges „rámenniük a szocialisták szavazóira”

 

Gyurcsány azért persze azt is elmondta a műsorban, hogy szerinte Botka lemondásával felértékelődött a DK szerepe, hiszen az a "nyugalmi stabilitás", amit ők nyújtanak, az vonzó lesz a szavazók számára.

A volt miniszterelnök szerint sok szocialista szavazó fog rájuk szavazni, mert azt mondják, hogy a DK-sok "normálisak és kiszámíthatóak".

A DK elnöke beszélt arról is, hogy úgy gondolja, Botka László nélkül könnyebb lesz megegyezni az egyéni jelöltekről. 

Nem bontunk pezsgőt, érezni kell a felelősséget, hogy segíteni kell a megállapodást. Végtelenül normális az MSZP-ben a legtöbb emberrel a viszonyom, le fogunk ülni és megbeszéljük, hogy mit lehet csinálni. Nekem nem az MSZP, hanem a Fidesz az ellenfelem. Botkának viszont mindenki ellenség volt. Mindenkiről egy kicsit felülről és lekezelően beszélt” 

– fogalmazott Gyurcsány.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére