Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Magyar Nemzeti Arcvonal egyik vezetõje, Gyõrkös István gyilkolhatta meg a rendõrt Bõnyben

Vincze Viktor Attila

2016.10.26. 11:23

A feltételezett elkövetõ, Gyõrkös István ellen a 90 -es évek óta többször volt már büntetõ eljárás hungarista, nemzetiszocialista nézetei és tettei miatt. A Magyar Nemzeti Arcvonal két tagját 2015-ben egy Orbán Viktor ellen tervezett támadás miatt már elfogta a TEK. A Magyar nemzeti Arcvonal kiképzõközpontja Bõnyben található, és itt tartottak házkutatást azok a rendõrök, akikre rálõtt GY. I.

Egy idős szélsőjobboldali megölt egy rendőrt Bőnyben.

Az MNA 2015-ben Orbán Viktor elleni támadást tervezett

Nem ismeretlen a magyar rendvédelmi szervezetek előtt a Magyar Nemzeti Arcvonal. Olyannyira így van ez, hogy 2015 november végén két férfit terrorcselekmény előkészítésének gyanújával tartóztatott le a TEK. Egyikük, az interneten fellelhető információk alapján is tagja a Magyar Nemzeti Arcvonal nevű hungarista szervezethez állt közel. Õ „gyuszuSS” néven számos antiszemita írást tett közzé az interneten.

A két férfit a TEK azzal az alapos gyanúval fogta el, hogy a magyar miniszterelnök elleni támadásra készültek. A nemzeti szocialista eszméket valló két idősebb férfira közvetlenül azután hogy azok telefonbeszélgetése után csaptak le a terrorelhárítók amikor azok telefonon megbeszélték, hogy a lőfegyverekkel és robbanószerekkel felpakolt autójukkal elindulnak Orbán Viktor házához, hogy végezzenek a kormányfővel.

A Wikipedián meglepően pontos részletek szerepelnek a Magyar Nemzeti Arcvonal működésével, a szélsőséges szervezet múltjával kapcsolatban. Ezek között szerepel az is, hogy az MNA szélsőséges szervezetnek, illetve annak különféle fedőszervezeteinek ma kiképző központja Bőnyben van, tehát pont ott ahol most a rendőrt a halálos lövés érte.

A Magyar Nemzeti Arcvonal ideológiája és kiképzése

Az MNA elképzelései szerint a kapitalista nyugati világ hanyatlóban van, ezért fontosnak tartják a tagság számára a lehető legjobb kiképzés biztosítását. A tagság a kiképzést „egységesített kiképzési rendszer” szerint, katonáktól, volt katonáktól kapja. Heti rendszerességgel járnak gyakorlatokra, túrákra, és évente több katonai tábort szerveznek (ezek időtartama változó, általában 3-7 nap), melyek közül a legtöbb nem nyilvános. A gyakorlatok során főleg airsoft, paintball és légfegyvereket alkalmaznak, illetve különböző legálisan kapható, katonai kiképzéshez szükséges eszközt, mint: katonai térképek, gyakorlógránátok, stb. Országszerte több táboruk is működik, a legnagyobb Bőny külterületén a „Sas-hegy” nevű helyen található magánterületen.

Az MNA és Győrkös István

A nemzeti szocilaista szervezet története azzal vált ismertté, amikor 1994. április 27-én vezetőjük, Győrkös István egy budapesti sajtótájékoztatón az Arcvonalat hungarista szervezetnek nevezte, amiért másnap letartóztatták. A szervezet magát az eredeti Hungarista mozgalom kizárólagos jogutódjának tartja, mivel Győrkös 1995-ben hivatalos megbízással a mozgalom vezetését megkapta Tatár Imrétől. Tatár még 1980-ban kapta, Henney Árpádtól, aki Szálasi Ferenc kivégzése után vezette az emigrációban tovább működő Hungarista Mozgalmat. 1994. április 20-án Ekrem Kemál György, Győrkös István és Szabó Albert közösen bejelentik a Hungarista Mozgalom megalakulását. A hármas formáció tiszavirág életű, valamennyi vezető személyisége külön utakon megy tovább. Megbízatása alapján a Hungarista Mozgalmat Győrkös viszi tovább.

Győrkös István meghatározta a mozgalom alapjait, megírta az erkölcsi alapokat, a szellemi alapokat, és a Kódexet, megalkotta a mozgalom jelképeit, jelszavát, meghatározta ünnepeit. Becsület Napja néven új ünnepet alapított, melyet azóta nagyon sok nemzeti szervezet ünnepel meg. Éveken keresztül szerkeszti és adja ki az MNA tájékoztató nevű újságot, és a sólyom újságot. A két újság összevonásából született meg a Jövőnk kiadvány. A kiadott újságok 99 kiadást értek meg idáig. Jelenleg Hídfő néven jelenik meg időszakos kiadványként.

A mozgalomban 2012-ben szakadás következett be. Azóta a Vezető az MNA 1989 néven viszi tovább az általa életre hívott és vezetett mozgalmat. A másik szárny is tovább használja még az MNA nevet.

Az Arcvonal kisebb csoprtjai közé tartozik a Vándorsólymok, KGK és a Népi Akciócsoportok is. Az MNA ifjúsági szervezete 1989-ben alakult Vándorsólyom Természetjáró Egyesület (VTE) néven, 2003-ban a bíróság feloszlatta. 2003-2010-ig Vándorsólyom Hagyományőrző Bajtársi közösség (VHBK) néven működött. A Kecskés Gábor Kultúrcsoport előadások, kultúrestek, valamint zenés táncestek szervezésével foglalkozik, illetve ez az MNA zenekara. Nevét Kecskés Gáborról kapta, aki az MNA tagja volt és 2001-ben hunyt el. A csoport 2008-ban megszűnt. A Népi Akciócsoportok ugyanolyan képzést kapnak, mint az MNA rendes tagsága, de rájuk nem vonatkoznak az MNA kódex című kiadványában szereplő szabályok.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére