Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Soros-hálózat összehangolt támadást indított a bevándorlásellenes Magyarország ellen

Horváth József György

2018.05.31. 16:54

A teljes Soros-hálózat célkeresztbe vette a bevándorlásellenes Magyarországot - mondta Hollik István, a Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivõje csütörtökön.

Hollik István kifejtette: az elmúlt napokban a teljes Soros-hálózat összehangolt támadást indított a bevándorlásellenes Magyarország ellen, Soros emberei és szervezetei egymás után teszik a Magyarországot támadó nyilatkozatokat.

A kereszténydemokrata politikus rámutatott: Soros György célja változatlan, ő és a teljes Soros-hálózat azon dolgozik, hogy migránsokkal árassza el Európát. Orbán Viktor és kormánya pedig azon dolgozik, hogy ettől megvédje az országot – tette hozzá Hollik István.

Szerinte a támadásokat Soros emberei és szervezetei szervezik, mégpedig azért, hogy elhallgattassák a bevándorlásellenes Magyarországot. Ezért támadta az elmúlt napokban a Stop Soros törvényt a Helsinki Bizottság, az Amnesty International, a TASZ, a Human Rights Watch, az Eötvös Károly Intézet. Ezért támadta Magyarországot a tegnapi EP-vitában is többek között Guy Verhofstadt, az EP liberális frakciójának vezetője és Jean-Claude Juncker. Hozzájuk csatlakozott Josef Weidenholzer, a szociáldemokrata EP-frakció elnöke, sőt maga Soros György is – közölte.

A szóvivő azt mondta: a támadások sora nyilván nem ért véget, a teljes Soros-hálózat célba vette a bevándorlásellenes Magyarországot.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére