Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Soros-hálózat rátette a kezét az ellenzéki előválasztásra

Vincze Viktor Attila

2019.06.18. 11:33

A hazai ellenzéki pártok közül néhányan a közös budapesti főpolgármester-jelöltjükről egy előválasztásnak csúfolt színjátékkal akarnak dönteni, amellyel kapcsolatban már most borítékolható, hogy annak eredménye messze nem lesz elfogadható a ballib erők többsége számára.

Az Origo értesülése szerint ez már csak azért is így van, mivel erősen kétséges, hogy valóban a budapesti ellenzéki szavazók voksain dőlhet el, hogy ki legyen Tarlós István kihívója. A nagy ellenzéki összefogás kierőszakolása érdekében erőltetett előválasztás hitelessége és objektivitása ugyanis finoman szólva is kérdéses, mivel az előválasztási akció alkalmával begyűjtött személyes adatok kezelését a Soros-hálózat egyik cége végzi majd el.

Az előválasztás lebonyolításáért felelős Magyarhang Nonprofit Kft. egyik legfontosabb feladata az ellenzéki szavazók személyes adatainak kezelése lesz. A cég ügyvezetője és tulajdonosa Varga Máté. Varga Mátéról a Pesti Srácok írta meg, hogy ő az, aki annak a Soros György-féle Civil Kollégium Alapítványnak is az igazgatója egyben, amely a Schilling Árpád-féle Krétakörnek a „szabadságharcosaival” együttműködve rendez már jó ideje ellenzéki rendezvényeket és tüntetéseket.

Nem lehet tudni, hogy mi lesz a sorsa az ellenzéki szavazóktól begyűjtött személyes adatoknak. Erős a gyanú, hogy az úgynevezett ellenzéki előválasztás valójában egy olyan adatbázis-építő eszköz lesz, mint amilyen a Hadházy Ákos által – névlegesen az európai ügyészség létrehozása érdekében – megszervezett aláírásgyűjtő akció volt.

Az előválasztás honlapján olvasható adatkezelésről szóló tájékoztatás alapján a Soros-hálózathoz kötődő cég saját tulajdonaként szabadon felhasználhatja majd a frissen begyűjtött ellenzéki szavazói adatokat:

Az előválasztáson résztvevők a jelen adatkezelési szabályzat és a Magyarhang Nonprofit Kft. általános adatvédelmi szabályzatának elfogadásával kifejezett beleegyezésüket adják ahhoz, hogy személyes adataikat, köztük a politikai véleményüket a továbbiakban a Magyarhang Nonprofit Kft. e szabályzatok alapján és keretei között kezelje és feldolgozza.

 

A honlap tájékoztatása szerint a Magyarhang Kft. közreműködői részére az előválasztáson voksolóknak kétszer is meg kell adniuk az adataikat, először a regisztrációkor, majd később a szavazáskor. A regisztrációra van lehetőség online és offline is, azaz az utcai standok helyszínein is, ahol aktivisták gyűjtik majd az ellenzéki választópolgárok adatait.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére