Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A szocik készülnek a gyûlöletcunamira: visszatért az izraeli kampányguru

888.hu

2017.08.17. 10:28

Mit keres Magyarországon a rossz emlékû szocialista kampányguru?

Izraelből Budapestre érkezett Ron Werber, a gyűlöletkampány karmestere, az MSZP korábbi kampányguruja – írja a PestiSrácok.hu. Ron Werber Gyurcsány Ferenccel, a DK pártelnökével és Botka Lászlóval, a szocialisták miniszterelnök-jelöltjével találkozott, utóbbival együtt is ebédelt. “Tény, hogy Botka tárgyalt Ron Werberrel, a kérdés csak az, hogy miről. Kizártnak tartom, hogy a tanácsadó újra visszatérjen az akolba és átvegye a párt 2018-as kampányának irányítását. Úgy tudom, Werber inkább a DK-hoz jött, mint az MSZP-hez” – nyilatkozta a PestiSrácok.hu-nak a szocialista politikus.

Ron Werber esetleges MSZP-s visszatapsolása pikáns lenne, hiszen a párt 2002-ben, 2004-ben és 2014-ben is foglalkoztatta az izraeli kampánygurut, de Mesterházy Attila és az ellenzéki összefogás négy évvel ezelőtti zakója után a szocialisták hangosan és látványosan szakítottak Ron Werberrel, a bukás miatt a párt több politikusa is éles hangnemben bírálta a korábbi lieblinget – jegyzi meg a lap.

Ron Werber DK-s vagy MSZP-s szerződtetése mindenesetre kétélű fegyver, mert egyfelől tény, hogy a kampányguru fekete öves gyűlöletmester, a mozgósítás, a szavazóbázis-építés nagypályása, de éppen ezen stratégiákat alkalmazó magyarországi munkái miatt negatív figura is, akivel többet veszíthetnek, mint amennyit nyernek – jegyzi meg a PestiSrácok.hu.

Mesterházy megerősítette: Ron Werber visszatérhet

Mesterházy szerint az izraeli kampányguru jól ismeri a hazai viszonyokat és a szocialista pártot, a tapasztalata nagyon hasznos lehet a 2018-as választáson az MSZP-nek.

A szocialista politikus arról is beszélt: noha korábban közellensége volt Simicska Lajos az MSZP-nek, most lehetnek közös érdekek az üzletemberrel. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére