Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az emberölésért elítélt Liebe Attila aktivistaként segíti az ellenzéket Ózdon

Bertha László

2019.09.24. 08:45

Az emberölésért elítélt, többszörösen visszaeső egykori amatőr színházi rendező, Liebe Attila aktivistaként segíti az ózdi ellenzéki összefogást, ezzel együtt Janiczak Dávid polgármesterjelölti kampányát.

Liebe Attila is annak az Ózdiakért és Ózdért Egyesületnek az aktivistája, melynek égisze alatt a Jobbiktól a DK-ig közösen indul az ellenzék az októberi önkormányzati választáson. Polgármesterjelöltjük pedig a város jobbikos vezetője, Janiczak Dávid – írja a Magyar Nemzet.

Janiczak Dávid

Liebe Attila neve leginkább a középkorú generáció számára csenghet ismerősen, mivel 1987-ben emberölésért és életveszélyt okozó testi sértésért ítélték el, mert amatőr színházi rendezőként – a Sztanyiszlavszkij-módszer szellemében – a fojtogatást gyakorolta a tanítványain Ózdon, az egyik ilyen gyakorlatba pedig belehalt egy 17 éves lány. Büntetése letöltése után Veszprémben folytatta „színjátszó” tevékenységét, 1992-ben egy hasonló veszélyes „helyzetgyakorlatot” végzett, amiért ismét fegyházra ítélték súlyos testi sértés kísérletéért.

Szabadulása után, 1998-ban Liebe Attila két tizenéves lányt csalt el az ózdi temetőbe azzal az ürüggyel, hogy filmforgatáshoz keres szereplőket, ekkor őket vette rá arra, hogy egymást fojtogassák. Az amatőr rendezővel szemben aljas indokból elkövetett emberölés kísérlete miatt ismét eljárást indítottak, de mind első, mind másodfokon felmentették. Mindezek után a férfi 2008-ban az interneten hirdette saját, „halálszínháznak” nevezett módszerét, ekkor álnéven, webkamerán keresztül próbálta rávenni a fiatalokat arra, hogy fojtogassák egymást.

A Magyar Nemzet megkeresésére Janiczak Dávid, illetve Kiss Sándor, a helyi MSZP elnöke sem reagált, Lukácsi Katalin, a Mindenki Magyarországa Mozgalom alapító tagja pedig állítása szerint nem tudott Liebe szerepvállalásáról. Ózd korábbi fideszes polgármestere, jelenleg önkormányzati képviselője, Fürjes Pál viszont igen. Retekmagból nem lesz muskátli – fogalmazott Fürjes.

Szerinte nem csoda, hogy Liebe és a „szivárványkoalíció” egymásra talált, és az sem meglepő, hogy az amatőr rendező támogatását a számos botrányáról elhíresült Janiczak Dávid sem utasítja el – írja a lap.

Tavaly márciusban több olyan hangfelvétel is előkerült Janiczak Dávidról, amelyen ócska használati tárgyként beszél a nőkről. Janiczak volt az is, aki 2014-ben egy Adolf Hitlernek maszkírozott férfival pózolt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére