Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az ENSZ migrációs csomagja tovább bátorítja a bevándorlókat

Bokor Gábor

2018.10.01. 08:19

Szabó Dávid József, a Századvég kutatási igazgatója szerint az ENSZ migrációs csomagja azokat bátorítja, akik még nem indultak el új hazát keresni.

A kutatási igazgató az M1 hétfő reggeli műsorában azt mondta: Nyugat-Európában tabu a migránsok integrálásának sikertelensége, pedig a helyzet közép- és hosszú távon is reménytelen, de ezt ott nem ismerik el.

Az ENSZ migrációs csomagját ugyanakkor elsősorban a kibocsátó országok támogatják, mert a gazdasági menekültek által hazautalt pénz nagyon sokat számít"

– fogalmazott a szakértő, majd hozzátette, hogy a migrációt kiváltó problémák azonban csak helyben, a kibocsátó országokban oldhatók meg.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter korábban azt hangsúlyozta: az ENSZ a lehető legrosszabb választ adhatja a migrációs válságra készülő globális csomagjának elfogadásával.

A világszervezet most ugyanazt akarja végrehajtani »pepitában«, amit korábban az EU tervezett, csak nem kvótarendszernek, hanem globális migrációs csomagnak nevezik, és várhatóan újabb migrációs hullámokat okoz"

– közölte a külügyminiszter.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére