Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bevallotta az Európai Parlament, hogy hazudott Magyarországról

888 - MTI

2020.11.12. 16:27

Az Európai Parlament a saját jogszerű működését biztosítsa, ne a tagállamok kioktatásával foglalkozzon – írta Hidvéghi Balázs fideszes EP-képviselő az EP brüsszeli plenáris ülésének a tagállamok koronavírus elleni intézkedéseinek a jogállamiságra, alapvető jogokra és demokráciára gyakorolt hatásairól szóló vitájához kapcsolódóan kiadott közleményében.
Álságos, hogy miközben az Európai Parlament az egyetlen parlament Európában, amely nem képes a rendes és jogszerű működés feltételeit biztosítani, kioktató hangnemben okoskodik a tagállamok koronavírus elleni intézkedéseiről”

– fogalmazott a képviselő.

Hidvéghi Balázs kijelentette, hogy az Európai Parlament működése a járvány második hulláma alatt megbénult, személyes jelenlétre szinte egyáltalán nincs lehetőség, minden ülés online, távolról folyik, ami súlyos kétségeket vet fel az intézmény jogszerű működése kapcsán.

Arcpirítónak nevezte, hogy ilyen körülmények között is az a legfontosabb az EP-nek, hogy a tagállamok intézkedéseit pellengérre állítsa, kioktassa őket arról, hogy milyen intézkedéseket kellene hozniuk.

Mindezt pedig a megszokott módon, egy ideológiai szempontoktól fűtött vitában és határozatban teszi – emelte ki.

Emlékeztetett arra, hogy a koronavírus tavaszi, első hulláma alatt bevezetett veszélyhelyzet kapcsán példátlan támadássorozat indult Magyarország ellen, olyan hazugságok láttak napvilágot, miszerint az Országgyűlés működését felfüggesztették.

Érdekes módon a szocialista jelentéstevő által most megfogalmazott határozat ezeket a vádakat már nem tartalmazza. Az EP tehát saját maga is beismeri, hogy tavasszal túllőtt a célon, valótlanságokat állított, amikor magyarországi diktatúrát kiáltott. Miután Donáth Anna momentumos EP-képviselő is elismerte, hogy tavasszal hazugságokat terjesztettek Magyarországról, itt fekszik előttünk az Európai Parlament beismerő vallomása is a hazugságokról”

– fogalmazott.

A magyarországi baloldal képviselőinek és az EP-nek is inkább a koronavírus elleni védekezés segítésével, nem pedig annak akadályozásával kellene foglalkoznia – tette hozzá Hidvéghi Balázs.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére