Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Botka kabinetfõnöke nem beszél az adóbûnözõvel ápolt kapcsolatáról

Bertha László

2017.08.09. 14:58

Amint az az elmúlt napokban kiderült, a szocialisták nevében többször Czeglédy Csaba, azaz egy "adóbûnözõ" járt el minisztériumi adatigénylések ügyében.

Bár arról lehet tudni, hogy az egyik megbízó Harangozó Tamás volt, az Echo TV hiába kérdezte Botka László kabinetfőnökét az ügyben. Mivel Harangozó nem volt hajlandó válaszolni, így továbbra sem tudjuk, hogy Czeglédy Csaba pontosan milyen ügyekben járt el Botka kabinetfőnökének a nevében.

Czeglédy – akit jelenleg költségvetési csalással és 3 milliárd forint forintnyi adó megfizetésének elkerülésével gyanúsítanak – többször is hozzáférhetett minisztériumi anyagokhoz. Az említett adatigénylések során arra is volt példa, hogy Czeglédy Csaba Harangozó Tamás nevében járt el. Harangozó Tamást, MSZP-s országgyűlési képviselőt pedig újabban Botka László kabinetfőnökeként emlegetik.

Az mindenesetre biztos, hogy a minisztériumi iratok egy része Harangozótól – vagy Czeglédytől, esetleg egy harmadik személytől – Simicska Lajos lapjához, a Magyar Nemzethez is eljutott. Ez alapján nem kizárható, hogy a lap magával a már korábban is elítélt adóbűnözővel, vagy esetleg Botka kabinetfőnökével volt az ügyben együttműködésben.

Harangozó és Czeglédy bensőséges kapcsolatáról az alábbi felvétel is tanúskodik:

Az Echo TV hiába kérdezte Botka László kabinetfőnökét az ügyben. Mivel Harangozó Tamás nem volt hajlandó válaszolni, így továbbra sem tudjuk, hogy Czeglédy Csaba pontosan milyen ügyekben járt el Botka László kabinetfőnökének a nevében.

Az azonban biztos, hogy a költségvetési csalás gyanúja ellenére Harangozó kiállt Czeglédy mellett, és levadászást, valamint diktatúrát emlegetett. Ugyanakkor az is tény, hogy Czeglédy nemcsak Botka kabinetfőnökével, hanem magával a szegedi polgármesterrel is kapcsolatban volt. Sőt, Botka szombathelyi látogatásán éppen Czeglédy választókörzetében tartott utcafórumot, és az alábbi kép tanúsága szerint külön is tárgyalt az azóta őrizetbe vett ügyvéddel.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére