Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csúsztatva orbánozik egy üzleti lap

888.hu

2016.02.26. 12:18

Kiderült, hogy Bukarest sokkal biztonságosabb, mint Budapest.

A napokban több jelentős lap is közölte a "17 legkevésbé biztonságos európai város" listáját. Minél előkelőbb a helyezés a listán, annál rosszabb a biztonsági helyzet. Felháborító módon Budapest az 5. helyen szerepel. Nálunk csak Szófia, Athén, Belgrád és Kijev kevésbé biztonságos. A magyar miniszterelnök az egyetlen politikus, akit név szerint emlegetnek.

Valószínűleg ezekre a forró eseményekre gondolnak:

  • Turistaként, külföldiként vagy csak egyszerű állampolgárként érdemes elkerülni a Nemzeti Választási Iroda épületét, nehogy elkapjanak minket a kopaszok.
  • Nemrég volt a pedagógustüntetés, ahol szinte csak kormányellenes üzenetek hangzottak el. Úgy tűnt, hogy a kormány távozását jobban szeretnék, mint rendbe tenni az oktatást. Balhé nem volt.
  • Illetve olyan ellenzéki mikrotüntetések, amik a mindennapok ködébe vesztek.

Az eredeti hír a Business Insider oldalán jelent meg és onnan szépen átvette egy csomó külföldi sajtóorgánum. A minket érintő rész a következő:

Budapest visszaesett a 93. helyre a teljes listán, miután masszívan megnőtt a társadalmi nyugtalanság a migránskrízis miatt. Káosz van a vasútállomásokon és tüntetések robbannak ki, ahogy Orbán Viktor miniszterelnök megpróbálja megakadályozni a migránsok be- és átáramlását."

A Mercer multinacionális cég évről évre összeállít egy listát a legbiztonságosabb városokról. Idén 430 várost vizsgáltak és ezekből összeállítottak egy 230-as listát. Ez abban nyújt segítséget a cégeknek, hogy meghatározhassák, hogy mennyire veszélyes egy-egy város, ahova elküldik dolgozni munkatársaikat. Ez alapján ki tudják számítani, hogy milyen bérkompenzációra számíthat, akit egy bizonyos területre küldenek. A most kiadott lista 2016-ra vonatkozik. A felsorolásban nem szerepel Köln városa. Beszédes az a tény, a 230 tétel közé még befért Damaszkusz (Szíria fővárosa, 224. hely) és Bagdad (Irak fővárosa, 230. hely), de Köln már nem. A vizsgálati módszerük 39 tényezőt vesz figyelembe és ezeket pontozva alakít ki rangsort a városok között.

A Business Insider egy teljesen szubjektív, 17 városból álló listát rakott össze, szemezgetve az európai városok között. Ráadásul rosszul is idézte a forrást. A Mercer február 23.-án kikerült összesítésében Budapest a 77. helyen szerepel és nem az általuk idézett 93. helyen.

Emellett megfordította a felsorolást. Az angol üzleti lapban az első hely a legkevésbé biztonságos városnak jár, azaz Kijevnek. A városok mellé kommentárt is írt, ami az eredeti anyagban szintén nem szerepel. Az egyetlen politikus, akit név szerint említenek Orbán Viktor.

Az egészből jól látszik, hogy csak azért jelentették meg ezt az összeállítást, hogy lejárassák Magyarországot és miniszterelnökét.

Vicces, hogy Bukarest a 10. lett a Business Insider listáján. Ha még soha nem fosztottak ki zsebtolvajok, akkor ezért az élményért érdemes odautazni.

Párizs a 12. helyen. Két terrortámadás is történt az elmúlt évben. De mi azért ötödikek vagyunk mert a gonosz Orbán Viktor megakadályozza a migránsok áramlását.

Milano a 17. helyen szerepelt, mert többször is terrortámadásra figyelmeztette őket az FBI.

(Buisness Insider)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére