Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Együtt tüntet a migránsokért Juhász Péter és Gulyás Márton

Pörge Béla

2017.04.15. 16:28

Néhány tucatnyi ember, fõleg külföldiek, és a baloldal pár emblematikus figurája a határok ellen tüntet Röszkén.

A tüntikéről Bakondi György tájékoztatta az MTI-t. Elmondása szerint a Soros-szervezet tagjai szervezetten, buszokkal, autókkal érkeztek a helyszínre. Így is mindössze nagyjából 85 ember gyűlt össze Röszkén, a Szent Antal téren nagyjából 85 ember gyűlt össze szombat délután.

Bakondi közlése alapján a résztvevők 60-70 százaléka külföldi, köztük vannak szerbek, olaszok, németek és spanyolok. Mellettük vannak ismertebb magyarok is, mint Juhász Péter, Gulyás Márton és Schilling Árpád rendező.

A belbiztonsági főtanácsadó elmondta, hogy a tüntetők röpcédulékat osztogatnak, "Nem kell határ", "Nem kell börtön" feliratokkal.

A tüntetés célja, hogy ne legyenek határok, ne legyen védekezés, mindenki korlátozás nélkül juthasson be az Európai Unió területére

— fogalmazott Bakondi György, aki úgy tudja, a demonstrálók azt tervezik, hogy Röszkéről a határ érintésével a tranzitzónához mennek.

Bakondi György kiemelte: a térségben megfelelő létszámú rendőri erő tartózkodik, akik minden provokáció ellenére, minden helyzetben fenn fogják tartani az államhatár védelmét.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére