Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fegyõréknél ismét kilóg a liberális lóláb

888.hu

2017.08.21. 08:28

Újabb bizonyíték, hogy a magát egyik oldalhoz sem tartozónak valló Momentum hazudik.

Fekete-Győr András állandóan azt hangoztatja, hogy amolyan centralistaként a jobb és baloldali témákat is felvállalja. Elvileg ehhez a politikájához kapott felhatalmazást a Momentum küldöttgyűlésétől is két hete, de most, sok más párttaghoz hasonlóan ismét egy erősen liberális múlttal rendelkező személyt, Cseh Katalint sikerült az elnökségbe beválasztani. Cseh Katalin szülész-nőgyógyász rezidens, Hollandiában egészségügyi közgazdaságtan szakon végzett. A Momentum alapítójaként 2015 óta a szervezet tagja — írja a Magyar Hírlap.

Cseh Katalin már a Momentum előtt is aktívan politizált, a liberális — Soros György és Bajnai Gordon köreihez is köthető — Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért szervezetben, amely kedvenc elfoglaltsága az Orbán-kormány elleni tüntik szervezése volt, főleg 2011 és 2012 tájékán. Utána a Népharag csoport tagjaként is feltűnt a liberális demonstrációkon, 2014 decemberében egy szintén kormányellenes tüntetésen emigráns orvosként mutatkozott be és beszélt arról, hogy egy következmények nélküli országba nem lehet hazajönni.

A hölgy a Magyar Hírlap információi szerint egyébként a Liberális Fiatalok Egyesületének és az Együttnek is tagja volt. Mindemellett tagja az Európai Parlament liberális frakció ifjúsági szárnyának, a LYMEC-nek. Cseh Katalin előszeretettel látogatja a Budapest Pride-okat is, mert elmondása szerint egy elfogadóbb társadalomban szeretne élni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére