Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fidelitas: hiteltelen a Jobbik "cukiságkampánya"

888.hu

2016.06.06. 08:58

Egy jobbikos politikus által üzemeltetett sárospataki állatmenhely áldatlan állapotai kapcsán a Jobbik "cukiságkampányának" hiteltelenségére hívta fel a figyelmet a Fidelitas.
BUDAPEST, 08:58

Egy jobbikos politikus által üzemeltetett sárospataki állatmenhely áldatlan állapotai kapcsán a Jobbik "cukiságkampányának" hiteltelenségére hívta fel a figyelmet a Fidelitas.

A hvg.hu napokban közzétett cikke kapcsán Böröcz László, a Fidelitas országos elnöke arról beszélt: Vona Gábor, a Jobbik elnöke problémákat lát a magyar állatvédelemben és ennek nagy figyelmet szentel, a kampányában pedig kutyákkal és cicákkal fotózkodott, de mindez csak egy "cukiságkampány" része. Vona Gábornak csak politikai píár az állatvédelem ügye - jegyezte meg a Fidelitas elnöke.

Ha Vona Gábor valóban fontosnak tartja az állatvédelem ügyét, először a saját háza táján söprögessen, intézkedjen az állatmenhelyet üzemeltető sárospataki jobbikos önkormányzati képviselő visszahívásáról"

- hangoztatta a politikus a Jobbik Villányi úti irodájánál.

Böröcz László arra is felhívta a figyelmet, hogy egy állatmenhely nyilván kap támogatást, kérdés, hogy ez esetben mire fordították azt és hogy számolnak el vele. "Várjuk a Jobbik elnökének válaszát" - jelentette ki a Fidesz ifjúsági szervezetének elnöke.

A hvg.hu június 1-jén közzétett Egymást tépik a kutyák a legális, 1 százalékot gyűjtő állatmenhelyen című cikke szerint a sárospataki állatmenhelyen sovány, rühes, kutyák harcolnak az ételért, sokuk testét harapásnyomok borítják, az állatvédő civilek a helyszínen találtak agonizáló kutyát, de több napja halott állatot is.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére