Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fidesz: a Soros-szervezeteknek átláthatóvá kell tenni mûködésüket

Bertha László

2017.06.27. 10:58

Ma lépett életbe a külföldrõl finanszírozott szervezetek átláthatóságáról szóló törvény.

Ennek kapcsán a Fidesz-frakció sajtóosztálya egy közleményt adott ki, melyben emlékeztetnek, hogy a nemzeti konzultációban válaszadó 1,7 millió ember 99%-a kiállt a törvény mellett, mert a magyar emberek is szeretnék tudni, melyek azok a külföldről pénzelt szervezetek, amelyek befolyásolni akarják a magyar közéletet és a bevándorláspolitikát.

A törvényre a külföldről pénzelt, tipikusan a migrációt támogató Soros-szervezetek átláthatósága miatt van szükség.

Soros György ugyanis nyíltan elismeri, hogy migránsokkal akarja betelepíteni Európát, le akarja bontani a kerítést és ehhez az általa finanszírozott ügynökszervezeteket használja fel”

– olvasható a közleményben.

A nagyobbik kormánypárt szerint a törvény ellen éppen azok a szervezetek tiltakoznak hangosan és fenyegetőznek polgári engedetlenséggel, amelyek a legnagyobb összegű támogatásokat kapják Sorostól, és akik állandóan az átláthatóságot kérik számon másokon. Az USA-ban azonban a Soros-szervezetek soha nem csinálhatnák azt, amit Európában, mert Amerikában sokkal szigorúbb törvény van érvényben.

A közleményben megjegyzik, hogy a jogszabály kapcsán kezdettől egy hazug, dezinformációs kampány zajlik. A hazugságokkal ellentétben, a törvény az egyesülési jogot illetve a civil szervezetek működését semmilyen módon nem veszélyezteti, egyetlen kötelezettséget tartalmaz: átláthatóvá kell tenni a szervezetek pénzügyi működését és be kell vallaniuk, ha külföldi támogatást kapnak.

A Soros-szervezetek nyíltan a magyar emberek akarata ellen mennek, amikor azt mondják, hogy nem fogják betartani a törvényt”

 – olvasható a közlemény lezárásaként.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére