Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fidesz: mikor zárják ki a Párbeszéd frakcióból a zaklatásokon viccelődő Burányt?

Ányos Miklós

2019.12.14. 18:38

Mikor zárja ki Szabó Tímea frakcióvezető, a nők elleni zaklatáson viccelődő Burány Sándort a Párbeszéd képviselőcsoportjából? – tette fel a kérdést a fideszes Czunyiné Bertalan Judit szombati sajtótájékoztatóján.

A nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője felháborítónak nevezte, hogy a Párbeszéd soraiban ülő Burány Sándor nyíltan viccelődött egy parlamenti bizottságon a nők elleni erőszakról. Czunyiné szerint Burány Sándor azt mondta, hogy felmerül benne, hogy az elmúlt hetekben a közvéleményt borzoló zaklatási ügyek, azok nem is zaklatásnak minősíthetők, hanem tulajdonképpen együttműködési kényszernek.

A fideszes politikus azt is felháborítónak gondolja, hogy az ülésen a Burány Sándor mellett ülő szocialista Bangóné Borbély Ildikó mindezen jókat nevetett. Hozzátette, Szabó Tímea az elmúlt években nővédőnek mutatta magát, most mégis mindezeket szó nélkül hagyja. Pedig Szabó korábban több alkalommal éppen a nők elleni szexuális zaklatás ügyében emelte fel a szavát, mindig rendkívül harcias, harsány és hangos módon, de a mostani zaklatási ügyekben hallgat, és más ellenzéki frakcióban is nagy a csend.

Czunyiné kérdésre válaszolva azt is elmondta, hogy Bán Teodórának a Szabad Tér Színház vezetésére benyújtott pályázata érvénytelenítésekor Budapest ellenzéki vezetése kettős mércét alkalmazott. Czunyiné Bertalan Judit bosszúhadjáratnak nevezte azt, hogy a főpolgármester menesztette a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt., illetve a Főtáv vezetőjét is. További elbocsátásokra is lehet számítani, pedig korábban Karácsony azt ígérte, hogy fél évig együtt fog dolgozni a fővárosi cégek vezetőivel. Mint elmondta, a főpolgármester szavahihetetlen ebben a kérdésben is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére