Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fizetett migráció

888.hu

2018.12.01. 13:00

Nemcsak fizetett, de rettentõen jól szervezett és minden részletre kiterjedõ - hálózatban mûködõ - rendszer ez, amely hatalmas pénzeket tol bele a bevándorlásba. Az Informátor múlt heti adásából kiderült, hogy a Boszniában várakozó migránsok gyanús körülmények között jutnak pénzekhez. Az Echo TV oknyomozó csapata most ezeknek a rejtélyes eredetû pénzeknek az eredetét próbálta felfedni.

Nemcsak fizetett, de rettentően jól szervezett és minden részletre kiterjedő - hálózatban működő - rendszer ez, amely hatalmas pénzeket tol bele a bevándorlásba. Az Informátor múlt heti adásából kiderült, hogy a Boszniában várakozó migránsok gyanús körülmények között jutnak pénzekhez. Az Echo TV oknyomozó csapata most ezeknek a rejtélyes eredetű pénzeknek az eredetét próbálta felfedni.

A boszniai Bihácson veszteglő, Horvátországon keresztül Nyugat-Európába törekvő bevándorlók egyikének sincs útlevele - legalábbis saját elmondásuk szerint - azonban valahogy mégis pénzhez jutnak egy bizonyos nemzetközi pénzküldő intézeten keresztül. A migránsok az Informátor kérdésére minden esetben azt mondták, hogy egy ismerősük útlevelével szerzik meg a többszáz eurós összegeket fejeként.

Nekem nincs útlevelem, de a barátomnak van és én adok neki pénzt az útlevélért. És már meg is van a 200 euróm”

– mondta ez egyik migráns.

A bosnyák riport után Budapesten kerestünk fel egy Western Union fiókot - hiszen ezen cég fiókjaiban veszik fel az eurót Boszniában a migránsok - rejtett kamera segítségével kiderítettük, hogy személyes dokumentumok nélkül lehetetlen pénzt felvenni.

“- Csak hivatalos papírral, személyivel, útlevéllel, ha magyar állampolgár, akkor ezzel a kettővel.

- De akkor enélkül ez lehetetlen?

- Anélkül nem igazán lehet.

Tehát ezek alapján abban biztosak lehetünk, hogy a bevándorlók vagy hazudnak arról, hogy nincs útlevelük, vagy valóban jutalék fejében minden esetben van segítségük, aki felveszi helyettük a pénzt. A migránsszámlák rendszere nem ismeretlen a nagyobbik kormánypárt előtt sem.

“Most, hogy kiderült a névtelen bankkártya, a migránskártya ügye, ekkor derült fény arra is, hogy van másfajta módszer is, az a pénz is oda kerül valahogy. Nyilván valaki finanszírozza. Könnyen lehet, hogy a Soros-hálózat különböző humanitárius célra próbál pénzt adni, de ez nem humanitárius cél, hanem a migránsok Európába áradását segítő hozzáállás, mert ők ilyenek, könnyen lehet, hogy így működtetik ezt a dolgot. Én azt hiszem, hogy a következő időszak egyik fontos eleme lesz, hogy felgöngyölítsük a migránsáradat pénzügyi hátterét. “ - mondta Halász János, a Fidesz frakciószóvívője.

És ha már a migránskártyáknál tartunk. A bankkáryákat az Európai Unió és az ENSZ közösen bocsájtja ki. 2017-ben 46 ezer migránst finanszíroztak ezzel a módszerrel. Összesen 57,6 millió eurót, vagyis 18 milliárd forintot osztottak szét a bevándorlók között. A budapesti ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának szóvívője szerint azonban nem léteznek migránskártyák.

"Súlyos tévedések vannak ebben a történetben, egyrészt bevándorlók nem kapnak ilyen kártyát. Egyetlen bevándorló sem, csak regisztrált menedékkérők kaphatnak, és elismert menekültek, akiknek már megvan a menekültstátuszuk, tehát ők már gyakorlatilag átestek egy menekültügyi eljárás folyamatán.” - mondta Simon Ernő. A szóvivő szerint annak rengeteg oka van, hogy miért névtelenek ezek a kártyák. Többek között az egyik érv az, hogy előre nem lehet tudni, hogy pontosan ki fog megérkezni Görögország partjainál.

A migránskártyák és az ismeretlen eredetű bankszámlákra érkező pénzek rengeteg kérdést vetnek fel, amelyekre egyelőre nem adott egyértelmű választ sem az Európai Unió, sem az ENSZ.

Az viszont jól kirajzolódik, hogy ebben az esetben is egy nagyon jól felépített hálózat működteti a rendszert, akiknek jól értelmezhető céljuk fenntartani az Európát jelenleg is sújtó migrációs nyomást.

A fő kérdés pedig ebben rejlik. Miért? Pénzért? Hatalomért? Vagy Európa ősi kultúrájának szétrombolásért? A válaszban valószínűleg mindhárom benne van. 

A teljes adás itt tekinthető meg:

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére