Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gaudi-Nagy: aki a Jobbikra szavaz, az a bevándoroltatást segíti

Sümeghi Lóránt

2018.04.05. 20:58

Felül kell emelkedni a pártelkötelezettségeken és világosan kell látni, hogy aki a Jobbikot most, ebben a formában támogatja, az a globalista erõk hatalomra jutását, a magyarság saját hazájában történõ elnyomását, rabszolgává tételét és a bevándoroltatás ügyét szolgálja - mondta Gaudi-Nagy Tamás a Merre tovább radikálisok? címû szerdai vitafórumon a Polgári Mulatóban.

A volt jobbikos országgyűlési képviselő kiemelte: „a nemzeti minimum, hogy szemkilövetőkkel és csatlósaikkal, bevándorláspártiakkal semmilyen formában, semmilyen alkunak nincs helye. Aki bűnsegédként közreműködik a hatalomra jutásukban, az nemzetellenes bűntettet követ el”. 

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője a Pesti Srácoknak nyilatkozva azt mondta: a nemzeti radikális hazafiaknak az a felelőssége most, hogy átlássanak a szitán, észrevegyék azokat az erőket, amelyek a nemzet felszámolására készülnek. Elmondása szerint

sajnálatosan az egyik csapata lett ennek a hadseregnek a Jobbik, amit nem gondoltunk volna."

Gaudi-Nagy Tamás kiemelte: a vitafórumon arra jutottak, hogy az adott esetben jogos indulataik ellenére is a jelenlegi kormánypártokat kell támogatniuk, mivel az összeredményeket tekintve – családpolitika, nemzetpolitika, gazdaságpolitika terén – alapvetően sikeres volt a kormány.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére