Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hét évet kapott a szocialisták egyik kedvenc vállalkozója

Nagy Gábor

2019.06.09. 20:05

2010 előtt bejött az élet.

A PestiSrácok.hu azt írja: hét év börtönre ítélte adócsalás és más bűncselekmények miatt egy megismételt elsőfokú eljárásban a bíróság azt a vállalkozót (F. Attila), aki a több száz millió forintos áfacsalási ügy nyomozati szakában a hatóságoknak elmondta, hogy a 2010 előtti csalássorozat sokáig a szocialisták politikai védelmét élvezte, és a feketepénzek egy része a Magyar Szocialista Párt (MSZP) pártkasszájába kerülhetett. A tanácsvezető a másodfokú eljárás befejezéséig elrendelte a férfi letartóztatását. A férfit hét évre a közügyektől is eltiltották.

F. Attila neve más, milliárdos adócsalási ügyekben is előkerült. A férfit tavaly nyáron, Dominikán kapcsolták le a hatóságok.

Az ügyben két éve már döntést hozott a törvényszék, a vállalkozó akkor öt évet kapott, ám az ítéletet a táblabíróság hatályon kívül helyezte, így kerülhetett sor az új eljárásra és a súlyosabb ítélet kiszabására. A bíróság arról is tájékoztatta a PS-t, hogy a tanácsvezető a másodfokú eljárás befejezéséig elrendelte a férfi letartóztatását. A döntés nem jogerős.

F. Attila azzal védekezett az eljárás alatt, hogy kényszerítették. De többször beszámolt az MSZP korrupciós pénzeiről is. Sőt, azt is elmondta, hogy sokáig élvezte a balliberális oldal politikai védelmét, amiért a PS információi szerint fizethetett is.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére