Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hiába kampányol ismét Magyarország ellen a magyargyûlölõ Sargentini

Vincze Viktor Attila

2019.01.29. 17:33

A magyar kormány képviselõi nem vesznek részt a Judith Sargentini által Magyarország ellen szervezett legújabb uniós parlamenti vitán, ami érthetõ is, hiszen valójában nem jogi vagy politikai vitáról van szó, hanem a bevándorláspártiak brüsszeli kampányrendezvényérõl.

A magyarellenes, bevándorláspárti holland politikus, a Magyarországot elítélő, Soros-féle Sargentini-jelentés készítője, Judith Sargentini külön kérésére tűzte napirendre a magyarországi helyzet megvitatását az Európai Parlament (EP).

A január 30-án megtartandó vitát – hivatalosan – a bevándorláspárti Zöldek EP-frakciója kezdeményezte a legfrissebb magyarországi fejleményekre, az ellenzéki tüntetésekre, a munka törvénykönyvének módosítására és a közigazgatási bíróságok létrehozására tekintettel. 

Valójában azonban egészen másról van szó. Judith Sargentini, a szélsőbaloldali Zöldek EP-képviselője egy sajtónyilatkozatában azt közölte, hogy Magyarország ismételt napirendre vételére azért volt szükség, mert nem úgy alakulnak a dolgok Magyarországon, ahogy azt ő szeretné.

Elképesztően abszurd helyzet áll fenn. Miközben Sargentini asszony vezényletével ismét a magyar jogállamiságnak a csak kitalált veszélyeztetett helyzetével foglalkozik majd az Európai Parlament, addig a balliberális és migrációtámogató Macron-kormány által a tüntetések résztvevői ellen elkövetett valóban antidemokratikus és a jogállamiságot ténylegesen sárba tipró tetteivel viszont egyáltalán nem törődik az uniós parlament. 

A magyarokat a szabad és független politikájuk miatt az EU által megbüntetni akaró Sargentini néhány nappal ezelőtt pedig már annyira nem tudott uralkodni a gyűlöletén, hogy az Európai Bizottság brüsszeli épülete előtt együtt tüntetett a bukott magyar balliberális ellenzék pártjait képviselő két tucat demonstrálóval – természetesen a magyar kormány ellen.

A saját magát a demokrácia egyedüli őrének kikiáltó Sargentini által kezdeményezett baloldali vitanapon minden bizonnyal elhangzik majd, hogy mind Hadházy Ákos lyukas zoknijáért, mind pedig az egyre kevesebb ellenzéki tüntetőért is egyértelműen az a magyar kormány a felelős, amelyik megsérti a még soha senki által meg nem határozott (balliberálsi) uniós alapértékeket. 

De hiába a migrációt elutasító magyar álláspontot támadó erők legújabb akciója, mert a magyar kormány nem fog asszisztálni a balliberálisok politikai színházához. A magyar kormány és a Fidesz szerint ugyanis a magyarországi helyzetnek a balliberálisok általi európai parlamenti napirendre vétele csak a bevándorlást támogató európai erők uniós választási kampányérdekeit szolgálja. 

Orbán Viktor miniszterelnök a vita előtti utolsó péntek reggeli rádiós interjújában ezért is mondta azt, hogy nincs értelme részt vennie a magyar kormány képviselőinek az Európai Parlament legújabb, Magyarországról szóló ülésén.

A Magyarországgal foglalkozó szerdai európai parlamenti vita egy Soros György-féle szeánsz, választási gyűlés, kampányesemény lesz"

jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádióban.

A kormányfő kiemelte, hogy mindig ott van, ahol a magyar nemzeti érdekekért kell harcolni, de ezen a vitán nem vesz majd részt, mert a bevándorláspártiak kampányeseményét nem fogja segíteni.

Orbán Viktor szerint egyébként azért sem érdemes részt venniük ezen a balliberálisok által szervezett vitán, mert öt hónap múlva a vitát kezdeményező emberek már nem lesznek sehol, hiszen ők csupán kifutó modellek, ami után egy új Európai Parlament fog megalakulni.

A magyar miniszterelnök arról is beszélt, hogy a Magyarországgal szembeni politikai eljárások továbbléptetése is azt jelzi, hogy Soros György befolyása óriási, ráadásul még nagyobbat akar szerezni.

Ezt pedig azzal lehet megakadályozni, ha az európai parlamenti (EP) választás eredményeképpen a bevándorláspárti képviselők kisebbségbe szorulnak majd az új Európai Parlamentben.

Az Európai Parlament plenáris ülésén a Magyarországról szóló vita január 30-án, szerdán, a délutáni órákban veszi kezdetét. A helyszínről a 888.hu élőben tudósít. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére