Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így üzletel az utcán az indexes Spéder

Sümeghi Lóránt

2016.06.08. 13:28

Az off­shore ügyekrõl és trük­kös ta­ka­rék­pénz­tári ka­va­rá­sokról ismert, Index-tulajdonos Spéder Zoltán meglepõ módon, a nyílt utcán intézi üzleti tárgyalásait.

Az off­shore ügyekről és trük­kös ta­ka­rék­pénz­tári ka­va­rá­sokról ismert, Index-tulajdonos Spéder Zoltán meglepő módon, a nyílt utcán intézi üzleti tárgyalásait.

Annak ellenére, hogy Spéder Magyarország egyik leggazdagabb embere, öltözködését tekintve inkább egy lecsúszott munkanélkülire hasonlít. 

A TV2 egyik műsora meglepő fényképeket közölt a bankvezér utcai biznisz-találkozóiról. A Ripost.hu szerint meglepő, hogy a milliárdos százmilliókról szóló üzleti tárgyalásait, ebben az álruhában, gyakran az utcán, bevásárlóközpontokban, parkolókban, autók között bujkálva intézi.

A lap szerint nem tudni, hogy mindez összefüggésben van-e azzal, hogy az egyik leghíresebb magyar üzletember, Demján Sándor a takarékszövetkezetekben pénzt gyűjtögető vidéki kisemberek pénzének veszélyeztetésével, sőt lenyúlásával vádolta meg Spédert. Azonban a képek alapján tényleg úgy tűnik, hogy az utcai tárgyalások egyfajta rejtőzködési lehetőséget biztosítanak számára.

A meglehetősen furcsa, reggeli biznisz után BMW-ben indul útnak Spéder a következő utcai tárgyalására.

Meg is érkezett. Itt éppen Magyarország legbefolyásosabb üzletasszonyával, az Indexhez köthető cégek operatív vezetőjével, felügyelőbizottsági elnökével Balogh Gabriellával tárgyal.


A tárgyalások után még a feleségével is csak az utcán hajlandó találkozni, ahol sokat nem időznek együtt.

A gyors találka után, ismét egy rejtőzködésre alkalmas helyet talált az Index-tulaj.

A bevásárlóközpontban készült kép alapján egyáltalán nem tűnik nyugodtnak az off­shore ügyekről és trük­kös ta­ka­rék­pénz­tári ka­va­rá­sokról ismert üzletember.

(Ripost)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére