Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ismét beindult a Korózs művek: most a vakcinával kapcsolatban hazudozik a baloldal

888

2020.11.21. 13:20

A baloldal ismét hazugságokkal akadályozza a járvány elleni harcot.
Sajnos ismét beindult a Korózs Művek, a baloldali hazugsággyár, ezúttal “alvállalkozók” (Momentum, DK) beszélnek butaságokat a vakcinákkal kapcsolatban.
Az igazság az, hogy az orosz vakcinát jelenleg magyar szakemberek vizsgáljak, majd ők döntenek róla – írja Menczer Tamás legújabb Facebook bejegyzésében.
És igen, tárgyalunk Kínával, és persze benne vagyunk az összes európai projektben. Mert ez a dolgunk, mert ez a magyar érdek, és mert minden élet számít.
A baloldal meg épp vagy a gyógyszermultik ügynöke, vagy brüsszeli lobbista vagy Soros-katona. Lehet választani.
És, hogy ki kísérletezik a magyarokkal? Nos, nem a kormány. Hanem az, aki a (nem is mondunk csúnyát se a zsidókra, se a cigányokra) Jobbiktól kezdve Gyurcsányon át a szélsőliberálisokkal bezárólag mindenkivel koalíciózik a hatalomért és a pénzért. Ez egy emészthetetlen kísérlet. Szóval, fordított a helyzet, nem tőlünk kell félteni a magyarokat, hanem én féltem az országot, ettől a kísérletező és hataloméhes baloldaltól.
Egy utolsó kérdés: Gyurcsány Ferenc hogy viseli, hogy egyre többen pályáznak a baloldalon a legnagyobb hazudozó címre?? – tette fel a kérdést az államtitkár.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére