Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jezsuita szerzetes: Orbán egy próféta

Nagy Gábor

2017.03.24. 16:28

Henri Boulad egyiptomi szerzetes - aki egy héttel korábban felvette a magyar állampolgárságot - "A civil állampolgári lét a megoldás - A vallások együttélésének alapvetõ feltételei a Közel-Keleten" címmel tartott elõadást a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen.

Henri Boulad egyiptomi jezsuita szerzetes egy héttel ezelőtt azért vette fel a magyar állampolgárságot, mert egyetért hazánk migrációs politikájával és az üldözött keresztények melletti kiállással – írja a PestiSrácok.

A szerzetes előadása elején megköszönte Magyarországnak a támogatást, amit az arab világban a kereszténynek nyújt. Boulad beszélt családja szenvedéstörténetéről, arról, hogy a muszlimok miatt Egyiptomba menekültek – mivel Damaszkuszban (egykori lakhelyén) 20 ezer keresztényt mészároltak le.

A szerzetes fejtegetésében odáig jutott, hogy a szélsőséges muszlimok ideológiájának – mint a Muszlim Testvériség is – egyértelműen az a célja, hogy saría-jogot elterjesszék az egész világban. Boulad szerint ezt a célt először fokozatosan, ravaszsággal, ügyeskedéssel akarják véghezvinni, de ha elmarad a siker, akkor agresszióhoz fordulnak.

Ez a kettős szemlélet jellemző az arabokra, és sajnos sem Európa, sem a keresztény egyház nem meri észre venni.

Boulad szerint a muszlim térhódítás ellen védekezhetünk ököllel is, de a civilizált ember inkább ész érvekkel harcol. Ám egy olyan környezetben – ahol az embereknek még joga sincs a védekezésre, nincs lehetősége a párbeszédre –, csak az agresszió marad.

A szerzetes véleménye szerint az európaiakat a PC-beszéd (politikai korrektség) megfosztotta minden jogától, amelyet a muzulmánokra ruháztak át, így 30 év múlva az iszlámé lehet Európa. Ehhez pedig nem kell tudósnak lenni, hisz a muszlimok sokkal több gyereket vállalnak mint a keresztények.

Boulad kiemelte, nem a muzulmánok, hanem az iszlám ellen emeli fel szavát. Később hozzátette: az iszlám európai térhódításában a migráció és a demográfiai jellemzők mellet ugyanakkor fontos szerepet játszik, hogy Európában hatalmas űr tátong, amelyet az iszlám vallás képes betölteni.

A magyar miniszterelnökről:

Orbán Viktort ultarkonzervatív politikusnak bélyegzik, miközben a magyar miniszterelnök egy próféta, aki ajtót nyit a változás felé. Hozzátette, érdemes lesz megvárni a francia választási eredményeket, amely éppolyan váratlan fordulatot hozhat, mint az amerikai elnökválasztás.

Döntő pillanatban vagyunk amikor minden megváltozhat, Európa fordulópontra érkezett"

– hangsúlyozta hozzátéve, a magyarok sem hódoltak be a brüsszeli diktátumoknak, inkább gyökereikhez tértek vissza.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére