Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony Gergely jelöltjei egy drogpartin beszélték meg egymással, hogy mennyit lopnak

Tóth Dalma

2019.10.04. 15:57

Közpénzek megcsapolásáról, visszaosztásáról és az abból vásárolt külföldi luxusvillákról beszélgetnek fehér por adagolása közben a kispesti szocialisták a Hír TV Informátor című műsorához került felvételeken.

Lackner Csaba kispesti szocialista képviselő a kezében fehér porral beszélt üzletről, politikáról valamint komoly korrupciós ügyekről társaival.

Vannak olyan emberek, akik a kerületi politikában is azt mondják, hogyha te évente nem keresed meg a százmillió forintot, akkor hülye vagy. És az is igaz, hogy aki jól csinálja, az igazából nem a büdzséből veszi el, hanem olyan emberekkel köt szerződést, meg olyan eladások vannak, ahonnan a külső vállalkozóktól jön vissza

– mondta a szoci politikus, aki a 7-es számú választókerületben indul a baloldali ellenzéki összefogás jelöltjeként. Tehát az MSZP mellett a DK, a Párbeszéd és a Momentum is támogatja.

A Hír TV-hez eljutott felvételen arról is beszél, hogy Gajda Péter kerületében milyen elvek szerint működnek a gazdasági ügyletek. Többször utal rá, hogy a kerületi vagyonkezelő vezetőjének, Kránic Krisztiánnak több száz millió forintos eltitkolt vagyona van. Kránic jelenleg szocialista önkormányzati képviselő, bár idén már nem indították, valószínűleg a zűrös ügyei miatt.

A felvételekből kiderül az is, hogy Lackner több mint négyszer annyit keres havonta, mint amennyi a valós, bevallott jövedelme.

Lackner és Kránic is a kerület vezetőjének, Gajda Péternek a bizalmasa. Együtt járnak síelni és heti rendszerességgel focizni.

A baloldali ellenzéki összefogásról mindent elmond az, hogy a fentebb említett kispesti szocialisták az ő jelöltjeik.

A kérdés már csak az, hogy Karácsony Gergely tudott-e ezekről a piszkos ügyletekről. Ha igen, akkor úgy látszik, annyira gyenge, hogy képtelen volt a szocik szabad rablásának gátat szabni. Ha nem, akkor egyértelműen alkalmatlan még főpolgármester-jelöltnek is, hiszen mindent megtehetnek a háta mögött, képtelen megálljt parancsolni a baloldali ellenzékben zajló korrupciónak. Tarlós esetében nem fordulhatna elő ilyen, hiszen erős vezető, aki a kezében tartja a dolgokat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére