Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Karácsony önkormányzati lakásokba is migránsokat telepítene"

Bertha László

2018.03.06. 17:46

Karácsony Gergely nemcsak laktanyákba, hanem önkormányzati lakásokba is migránsokat telepítene be - jelentette ki Hollik István.

A kormánypárti politikus a zuglói önkormányzat előtt tartott sajtótájékoztatóján állítását arra alapozta, hogy Karácsony Gergely XIV. kerületi polgármesterként olyan előterjesztéssel próbálkozott a képviselő-testület előtt, amivel a migránsok lakáshoz jutását segítették volna a kerületben. Éppen úgy, ahogy tették ezt Nyugat-Európában – emelte ki Hollik István, felidézve, hogy miután a tömegszállások, a laktanyák megteltek, önkormányzati lakásokba telepítették a migránsokat.

Ezt a nyugat-európai példát vette át Karácsony Gergely és párttársa, amikor a migránsok számára is lehetővé tették volna szociális bérlakások megpályázását. Szerinte amit meg akartak csinálni helyben, azt tennék országosan is.

Karácsony Gergely zuglói polgármesterként is bizonyította, hogy mi vár az országra, ha Soros embere alakítana kormányt április 8. után"

– fogalmazott Hollik István.

A kormánypártok véleményét tolmácsolva kitért arra is, hogy a zuglói önkormányzat a Menedék Egyesülettel közösen több hónapos, a migránsok befogadására felkészítő programsorozatot folytat. Karácsony Gergely volt az első, aki még 2015-ben a migránsválság közepette, önkormányzati ingatlant ajánlott fel a bevándorlók ellátásában részt vevő szervezeteknek, és követelte a többi önkormányzattól, hogy vegyenek részt a migránsválság kezelésében.

A KDNP-s képviselő szerint Karácsony Gergelyék nemcsak Brüsszelben támogatják és szavazzák meg a migránspárti javaslatokat, a kötelező kvótát, hanem önkormányzati szinten is megkezdték a felkészülést a migránsok befogadására. Ez azért veszélyes, mert úgy látják, hogy nagyon sokan vannak, akik azt gondolják: Budapesten a bevándorlás, illetve a migráció nem jelent közvetlen veszélyt. Ez a zuglói rendelet bizonyítja azonban, hogy egy közvetlen, minden budapesti életét befolyásoló veszélyről van szó – tette hozzá.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére