Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kéjbarlang jár a beavatott professzoroknak a Magyar Tudományos Akadémiánál

888.hu

2019.06.22. 11:55

A Ripost szerzett tudomást arról, hogy a lehető leg­na­gyobb ti­tok­ban al­kalmi együtt­lé­tekre szol­gáló „kéj­bar­lan­got” épí­tet­tek a Ma­gyar Tu­do­má­nyos Aka­dé­mia egyik ku­ta­tó­in­té­ze­té­ben.

A bulvárlap egyik informátora a kéjbarlangról azt mondta, hogy olyan, mintha egy bordélyházakra szakosodott lakberendező tervezte volna, sokévi tapasztalattal a háta mögött: szív alakú ágy, bordó kárpit és még pezsgőfürdő is van. A forrásuk éveken át dolgozott tudományos kutatóként az MTA Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézetében, és elmondása szerint a speciális célokat szolgáló szobát meglehetősen sok pénzből évekkel korábban hozták létre, és csak nagyon kevesen tudnak róla.

Ebben az épületben található a szexszoba

A titkos lakás a Lágymányosi utcában található abban az épületben, mely a Magyar Tudományos Akadémia tulajdonában áll.

Ennek egy nagyon eldugott, csak a bennfentesek által ismert részében, a tetőtér rejtett sarkában építették ki a fedőnevén kutatói vendégszobának nevezett szobácskát, ami azonban kizárólagosan alkalmi szexuális együttlétekre szolgál – írja a Ripost, mely azzal folytatja, hogy a szobában található ágy a hangulat fokozása érdekében lett szív alakú.

Mintha nem is a Magyar Tudományos Akadémia egyik intézményében, hanem egy szexklubban járnánk

– írják.

A videóban részletesen látni a „vendégszobát”:

A szobába az informátor egy vezető professzor kódjával jutott be, hiszen csak a kód megadása után lehet bemenni a helyszínre.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére