Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kisfaludy-program: minden pályázó szálláshely megkapja a támogatást

888

2020.05.29. 15:32

Történelmi jelentőségűnek nevezte Guller Zoltán a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója a szobánként járó egymilliós támogatást.

A program keretösszege 60 milliárd forint.

Egy történelmi jelentőségű programot indítottunk útjára néhány nappal ezelőtt, Magyarország összes magán és egyéb szálláshely tulajdonosát várjuk egy olyan pályázatra, ahol mindenki minden szobája után 1 millió forintos támogatást kérhet és kapni is fog, még ezen a nyáron

- mondta Guller Zoltán az MTÜ podcastjában.

Hozzátette: lényeg a, hogy 8 szobánál nem lehet nagyobb a vidéki szálláshely, regisztrációs számmal kell rendelkezni. Ezzel a számmal 27 ezer szálláshely és 50 ezer szoba rendelkezik, azonban újabb 2 ezer tulajdonos került elő, de továbbra is várjuk őket. A pályázatot a szofvter automatikus elkészíti amit ezt követően csak fel kell adni postán és beküldeni hozzánk. Aki május 18 után regisztrált, a visszaélések miatt nem csak kód kell hanem az is feltétel hogy a tavalyi évben is bizonyítani tudja, hogy működött.

Guller elmondta, a cél, hogy mindenki megkapja ezt a forrást, ez az összeg ugyanis elég ahhoz hogy mindenki megkapja ezt a támogatást. Jelentkezni június 4 és július 15. között lehet, az elnyert összeget pedig idén december 31-ig fel kell használni.

A vezérigazgató szólt az idei nyárról is, szerinte az még a tavalyit is túlszárnyalhatja.

Az idei nyár a belföldi turizmust tekintve akár jobb is lesz mint a tavalyi, ami azt jelentheti hogy 50-70 százalékos töltöttséget fogunk tudni realizálni ezen a nyáron, és úgy látszik, hogy a tavalyi árak is maradnak

- mondta.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére