Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kiszivárgott EP-jelentéstervezet: 10 ezer migránst akarnak ránk erõltetni

Sümeghi Lóránt

2018.04.05. 15:38

Kovács Zoltán kormányszóvivõ szerint a Soros-szervezetek újabb támadásra készülnek: egy Soros-jelentéssel akarják zsarolni Magyarországot, hogy migránsokat telepítsen be.

Kovács a közmédiának nyilatkozva azt mondta, az elmúlt hetekben és napokban többször beszéltek arról a szisztematikus megtörési kísérletről, amelyet Magyarországgal szemben a Soros-szervezetek különböző eszközökkel próbálnak elérni. Hozzátette,

ennek egy újabb állomásához érkeztek szerdán, amikor kiszivárgott az Európai Parlamentben Magyarország ellen készülő jelentés, amelyet a jövő héten mutatnák be."

A kormányszóvivő felhívta a figyelmet arra: az Európai Unióban egy olyan munka zajlik, amelynek a végén, júniusban a dublini reform keretében egy olyan előterjesztés születik majd, amely teljesen egyértelműen egy kötelező szétosztási mechanizmust vezetne be Európában.

Ez alapján Magyarországnak évi tízezer migránst kellene betelepítenie, ráadásul a betelepítéseknek soha nem lenne vége"

– jelentette ki.

Ezt a magyar kormány, amíg azt Orbán Viktor vezeti, sohasem fogja elfogadni – jelentette ki. Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója azt mondta:

a belbiztonsági helyzet Európa-szerte minden ellenkező híresztelés ellenére romlott, jól látható a különbség a bevándorló- és a nem bevándorlóországok biztonsági helyzete között."

Kifejtette, Nyugat-Európában a bevándorlóországok minden jellemzője látható, a terrorista cselekmények, a nők elleni erőszak és a köztörvényes bűncselekmények növekvő trendje is, de az ott élő emberek nem szavazhattak a betelepítésről, a magyarok viszont a nemzeti konzultáció során már véleményt nyilvánítottak erről. 

Ha vasárnap Soros jelöltjei győznek, ők végrehajtják a kvótát és bevándorlóországgá teszik Magyarországot, akkor pedig egy olyan világ jön Magyarországra is, amit eddig a magyar emberek csak hírből ismertek.

Ha mi nem akarunk ilyen országban élni, akkor vasárnap meg kell védenünk Magyarországot"

– fogalmazott Bakondi György.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére