Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Koránkelõs hazai sajtószemle

888.hu

2016.03.17. 08:18

Az internetet elárasztó macskákkal, a lengyel köztársasági elnök közelgõ látogatásával, az LMP keménykedésével, a magyar 007-es ügynökkel és egy majdnem terrorcselekménnyel foglakozik a magyar sajtó.
A Blikk

is beszállt az internetet uraló macskák és cuki kiskutyák népszerűsítésébe. A korszakos bulvár napilap egy játékot indít az olvasói számára, és nyereményként egy okostelefont kínál. Mindössze annyi a feladat, hogy kedvencünkről egy jól elcsípett pillanatképet küldünk a Blikknek. 

A Magyar Hírlap

egyoldalas interjút közöl Gyürk András EP-képviselővel, a Fidesz európai parlamenti delegációvezetővel. Az interjúból kiderül, hogy a képviselő strasbourgi irodájának számozása az Európai Parlament kilencedik emeletén a 007-et kapta. A képviselőnek még nem jutott eszébe párhuzamot vonni az ő küldetése és a titkosügynök munkája között.

A Népszava

az LMP legújabb akciójáról számol be, mely szerint a párt fellép az MNB alapítványai ellen. A szociáldemokrata napilap beszámolójából kiderül, hogy ésszerű keretek közé szorítaná a Nemzeti Bank működését Schmuck Erzsébet. Az LMP a jegybanktörvény minden rendelkezését hatályon kívül helyezné. 

A Magyar Nemzet 

címlapon hozza a tegnapi majdnem terrortámadás ügyét. Tegnap, Kiskunhalason egy zaklatott ember több lövést is leadott egy Kalasnyikovból. B. János évek óta fenyegetőzött az interneten, és a pajtájában robbanóanyagot is találtak. A lap azt is kiderítette, hogy B János nőtlen, nem iszik, nem dohányzik, ám ismerősei szerint hirtelen haragú. 

A Népszabadság

a lengyel köztársasági elnök közelgő, Magyarországi látogatásáról ad hírt. A lengyel-magyar barátság napján (március 23.) Magyarországra látogat munkaebédre Andrzej Duda, majd Áder János köztársasági elnökkel és Kövér Lászlóval folytat megbeszélést. A lengyel-magyar barátság napját 2007-óta tartja a két ország. 

A Magyar Idők

egy nagyszerű törvénytervezetről ad hírt, mely szerint a súlyos mozgáskorlátozott személyek közlekedési kedvezményeiről szóló kormányrendelet módosítása révén az új járműnek minősülő személygépkocsi megvásárlásához nyújtott szerzési támogatás összegét emelni kívánja a kormányzat. 

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére