Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kovács Zoltán: Jourová és Reynders aláássák az Európai Bizottság hírnevét

888/MTI

2020.11.13. 20:30

Vera Jourová és Didier Reynders uniós biztosok az ideológiai meggyőződésük alapján végzik munkájukat, ami aláássa az Európai Bizottság hírnevét – írta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár Twitter-üzenetében pénteken.

Úgy fogalmazott, Vera Jourová, az Európai Bizottság értékekért és átláthatóságért felelős alelnöke ismét kompromittálta magát, és bebizonyította, nem ér fel az uniós biztos szerepéhez. A biztos a magyar sajtószabadságról semmit sem tud, és hazudik, mert Soros György pénzeli.

Kovács Zoltán szerint Didier Reynders, az Európai Bizottság igazságügyi biztosa is teljességgel hasztalan a tagállamok számára a világjárvány idején. Kiemelte: a két uniós biztos az ideológiai meggyőződése alapján végzi munkáját, ami aláássa az Európai Bizottság hírnevét.

Továbbra is követeljük Vera Jourová lemondását – zárta üzenetét Kovács Zoltán. Didier Reynders pénteken Brüsszelben azt mondta: ahogy minden tagország esetében, Magyarország számára is fontos, hogy a törvény- és alkotmánymódosítások elfogadását széles körű vita előzze meg. A magyar alaptörvény módosítására vonatkozó javaslattal összefüggésben megjegyezte: noha ez tagállami hatáskörbe tartozik, a tagországoknak tiszteletben kell tartaniuk a nemzetközi emberi jogi kötelezettségeiket és a hatályos uniós jogszabályokat.

Vera Jourová kijelentette: a média magyarországi helyzetét érintően komoly aggályok merülnek fel a szólásszabadság, valamint a független média munkafeltételeit illetően.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére