Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Krekó Péter: Soros György uszítómestere

Forisek Ádám

2019.01.04. 19:00

Helyreigazítás: I. r. alperes, úgy mint a III. r. alperes jogutódja, megsértette a felperes jóhírnévhez fűződő jogát azzal, hogy a jogelőd által kiadott 888.hu internetes sajtótermékben 2019. január 4. napján megjelent „Krekó Péter: Soros Gyorgy uszító mestere” című cikkben valótlanul híresztelte a felperesről, hogy tagja egy titkos brit akciónak, amely a pszichológiai hadviselésre van kihegyezve, aminek a keretében a resztvevők különféle titkos befolyásoló műveleteket hajtanak végre az EU számos országában.

Krekó Péter, a Political Capital ügyvezetõ igazgatója régóta foglalatoskodik Magyarország savazásával, és hazugságait nem ritkán külföldi hírportálokon lehet viszontlátni. Nem véletlenül.

Krekó Péter tevékenységét nem kell hosszasan bemutatni: írásaiban és megszólalásaiban rendre pocskondiázza Magyarországot, Twitter-oldalán nap mint nap osztja meg a magyarok által választott kormányt ócsárló, erős ferdítéseken alapuló megjegyzéseit.

Ezek közül az egyik, amely a decemberi ellenzéki csörtével kapcsolatos, hogy Krekó szerint Magyarországon a közszolgálati média „álhíreket” terjeszt. Kicsit árnyalja ezt a vádat Udo Ulfkotte könyve, a „Megvásárolt újságírók”, amelyben arról ír, hogy a német és az amerikai titkosszolgálat aktívan jelen van a nyugati médiában. Olyannyira, hogy több újságírónak is külön fizetnek azért, hogy a NATO-t és egyéb szervezeteket jó színben tüntessék fel. Ulfkotte szerint, aki ellenvéleményt fejt ki, az könnyen pénz és állás nélkül találhatja magát. Ennek tudatában minimum kérdésessé válik, hogy Krekó világában mi az, ami álhírnek számít: pusztán az, ami neki személyesen nem tetszik?

Krekó Péter vágyvezérelt világlátásáról árulkodik az is, hogy szerinte Magyarország „elszigetelődik” az Európai Unióban is, és újabban pedig a NATO-ban is.

Ezt persze azonnal más megvilágításba helyezi az, hogy Krekó Péter eddig nem tagadta azt, hogy tagja egy titkos brit akciónak, amely a pszichológiai hadviselésre van kihegyezve. Mint ahogy a Privátbankár írja:

A projekt keretében a résztvevők különféle titkos, befolyásoló műveleteket hajtanak végre az EU számos tagországában, hogy a pszichológiai hadviselés (PsyOps) keretében megváltoztassák az oroszokról kialakult esetleges pozitív véleményt.„

Az akciót nem meglepő módon a NATO pénzeli, a brit külügyminisztériummal és a Facebookkal egyetemben.

Összenő, ami összetartozik

A fentebbi példával alátámasztott alaptalan rágalomhadjárat Magyarország ellen szinte már szokványos a sorosisták részéről, és nem is véletlen, hogy Krekó Péter is ezzel a taktikával dolgozik: munkássága ugyanis a Soros terv 2.0 mentén találkozik a milliárdos tőzsdespekuláns céljaival – hangsúlyozza a Figyelő.

A Gyurcsány Ferenc kedvenc agytrösztjeként is aposztrofálható Political Capital – amelynek Krekó Péter ügyvezető igazgatója – munkatársai ugyanis részt vettek azon a munkaértekezleten, amelyen a New Pact for Europe nevű projektet mutatta be Bajnai Gordon bukott miniszterelnök.

A projektet még 2017 novemberében dolgozta ki a Soros György-féle Nyílt Társadalom Alapítvány, a német Bertelsmann Alapítvány és néhány egyéb nemzetközi szervezet az európai politikai elit kiválasztott képviselőivel együttműködésben, azzal a céllal, hogy új paktumot kínáljon az az uniós elitnek a migrációt illetően.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére