Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lomnici: Soros államfõi elbírálást kapott Brüsszelben

Bertha László

2017.04.27. 10:58

Az alkotmányjogász szerint nem indul semmilyen olyan durva uniós eljárás, ami veszélyeztetné Magyarország szavazati jogát vagy a közösségi forrásokat.

Ifj. Lomnici Zoltán az M1 műsorában elmondta, hogy a tegnapi plenáris vita, ami a személyeskedést illeti, valóban durva volt, olykor az ukrán parlamentben érezhette magát az ember, nem pedig az Európai Parlamentben. Gianni Pittella szociáldemokrata vagy Guy Verhofstadt liberális frakcióvezető beszéde egyértelműen személyeskedő volt, nem a magyar kormányzati intézkedések, hanem a miniszterelnök személye volt a középpontban – tette hozzá a szakértő.

Mi lehet Soros célja az illegális bevándorlás támogatásával?

Az alkotmányjogász szerint erre majd a szicíliai ügyészségi vizsgálat adhat hathatós választ. Olaszországban egyesek már megelégelték, hogy a civilek együttműködhetnek az embercsempészekkel.

Ifj. Lomnici Zoltán a civiltörvény kapcsán elmondta, hogy nyilván az zavarja az érintetteket, hogy spekulánspénzből részesülnek. Egyesek talán szégyellik is Soros György személyét, ez azonban nem érv egy jogi vitában.

Mit keres Soros Brüsszelben?

Annak kapcsán, hogy Soros Györgyöt Brüsszelben fogadták, Lomnici elmondta, hogy gyakorlatilag államfői elbírálásban részesül az üzletember, annak dacára, hogy ennek semmilyen jogi alapja nincs. Õ egy olyan tőzsdespekuláns, aki több tízmillió ember életét tette tönkre azáltal, hogy pénzeszközöket manipulált. A devizaválság idején magyarországi pénzintézetek ellen is támadást indított. Ezek a lépések szerinte megalapozhatják a Századvég felmérését, miszerint a magyar emberek szignifikáns többsége elutasítja Soros György, illetve ügynökeinek, lobbiszervezeteinek tevékenységét.

Az egész Balkán egyre inkább kezd szembeszállni Soros Györggyel, ez egy – földrajzilag is – alulról jövő kezdeményezés, mellyel megpróbálják kiszorítani az üzletember szervezeteit. Ilyen értelemben is egyre több szövetségese lesz a kormányzatnak – tette hozzá Lomnici.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére