Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lopott videóval kampányol Kálmán Olga

Pörge Béla

2019.06.23. 14:05

A gyurcsányista DK által támogatott főpolgármester-jelölt engedély nélkül használta fel kampányában az ATV videóját.

Kálmán Olga – aki műsorvezető korában még függetlenobjektívnek számított a balliberális sajtó szerint – Gyurcsány Ferenc legújabb embere, a DK polgármester-jelöltje Budapesten. A jelenleg is zajló ellenzéki előválasztás kampányában, szombaton, Kálmán Olga egy olyan videót tett ki Facebookon, amin ő kérdezi Tarlós Istvánt.

A videó eleve manipulált, azok a részek valamiért kimaradtak, amikor Tarlós István szétszedi és megcáfolja Kálmán Olga sületlenségeit, csak azt látni, ahogy a műsorvezető próbálja égetni a főpolgármestert.

Nem ez a legnagyobb probléma a videóval: a felvétel az ATV tulajdona, Kálmán Olga pedig engedély nélkül használta azt fel.

Magyarul lopott videóval kampányol a DK legújabb üdvöskéje. Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója az Origo kérdésére elmondta, hogy Kálmán Olga nem kért és nem is kapott engedélyt az ATV-től arra, hogy felhasználja a televízió felvételét.

Sőt, azóta vasárnap délelőtt egy újabb ATV-s videót tett közzé Gyurcsány jelöltje, ami valószínűleg ugyanúgy lopott.

Az Origo cikkében emlékeztet rá, hogy nem ez az első eset a baloldalon, amikor felvételt lopnak: Judith Sargentini az EP-kampányában az MTVA több felvételét is jogszerűtlenül használta fel.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére