Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Magyarország megalázására készül Brüsszel

Nagy Gábor

2017.04.24. 10:28

Több fronton is a magyar kormány megtámadására készülnek Brüsszelben.

Kötelezettségszegési eljárások és demokráciaféltések – íme Brüsszel heti kottája akkor, ha a magyar kormányról és Orbán Viktorról van szó. Ráadásul a héten a sokat emlegetett jóakaró, a magyar származású milliárdos, Soros György is a belga városban fog flangálni.

Hétfőn Frans Timmermans, az Európai Bizottság alelnöke fogadja a Soros-egyetem rektorát, Michael Ignatieffet. A téma nem is lehetne más, mint az „Oktatási szabadság és demokrácia – a felsőoktatás válsága Magyarországon”.

Kedden meghallgatás lesz az Európai Parlamentben Soros egyetemével kapcsolatban. Ignatieff valószínűleg itt is sivalkodni fog.

Szerdán Dimitrisz Avramopulosz (migrációért felelős biztos) fogadja Pintér Sándor belügyminisztert és Trócsányi László igazságügyi minisztert.

Az EP-ben pedig plenáris vitát tartanak Magyarország helyzetéről, ahol ott lesz Orbán Viktor miniszterelnök is.

Csütörtökön kötelezettségszegési eljárásokról dönthetnek Junckerék, ahol a határzár szigorítása mellett természetesen a Soros-egyetem is terítékre kerül.

És ha már Soros, akkor meg kell említenünk, hogy a milliárdost Brüsszelben fogadja Jean-Claude Juncker és Vera Jourová igazságügyi biztos.

Pénteken Timmermans és Jyrki Katainen, a gazdasági növekedésért és munkahely-teremtésért felelős bizottsági alelnök találkozik Sorossal.

Szombaton pedig az Európai Néppárt elnöksége tart ülést Magyarországgal kapcsolatban.

Van még kérdés?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére