Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már a Závecz Research szerint is erõsödött a Fidesz áprilisban

Vincze Viktor Attila

2017.04.26. 13:58

Ha most rendeznék a választásokat, akkor a Fidesz-KDNP 47, az MSZP 20, a Jobbik 17, a Demokratikus Koalíció pedig 7 százalékot érne el a biztos szavazók között - idézi az origo.hu a ZRI Závecz legfrissebb felmérését, amely szerint az LMP és az Együtt nem jutna be a parlamentbe.

Az Origo által közzétett legfrissebb felmérés alapján a Fidesz tábora most 27 százalékos a választókorú népesség körében, az MSZP 13 százalékra számíthat, a Jobbik pedig 11 százalékra.

A Demokratikus Koalíció híveinek aránya 4 százalékra fogyott. Az LMP 3, a Momentum pedig a választók 2 százalékát vonzza. Az Együtt, a Liberálisok és a Kétfarkú Kutya Párt 1-1 százalékos támogatottsággal bír. A pártnélküliek aránya áprilisban némileg csökkent: 38-ról 36 százalékra.

A biztos pártválasztók körében a Fidesznek 47 százaléka, az MSZP-nek 20, a Jobbiknak 17 százalékos támogatása van, 7 százalék a Demokratikus Koalíció híveinek aránya, 4 százalék pedig az LMP mögött áll. Az aktív szavazók között áprilisban a Momentumnak 2 százaléka van, az Együttnek és a Liberálisoknak pedig 1-1 százaléka.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére