Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megdöbbentõ a Terror Házánál történt vandalizmus

Horváth József György

2017.04.14. 15:59

Egy Gulyás Mártonért és a hazánkban uralkodó állítólagos "diktatúra" ellen tüntetõ huligán dobálta meg vörös ételfestékkel és vízbombával a Terror Háza Múzeumot borító Hõsök Falát.

A huligán az ATV kamerája előtt vágta hozzá az Andrássy úti épülethez a festéket, majd a riporter kérdésére közölte, így akarta tesztelni, vajon ő is olyan mértékű büntetést kap-e egy hasonló tett elkövetéséért. Szerinte ugyanis igazságtalan, hogy a politikai aktivistát és társát 300 illetve 200 óra közmunkára kötelezte a Budai Központi Kerületi Bíróság, amiért festékes flakonokkal dobálták meg hétfőn a Sándor-palotát. Arra persze nem gondolt az ostobája, hogy Gulyásnak már régóta halmozódtak a garázdaságai, ezért kapott keményebb büntetést. Az incidenst követően a huligán ellen eljárás indult.

Így dobálta meg a huligán a Terror Háza falát:

 

 

Közleményük szerint a Fideszt is megdöbbentették az események. A párt közleményében áll, hogy mélyen elítéli a Terror Háza Múzeum épületének festékkel történt megdobálását.

A Terror Házát borító Hősök Fala a szabadságért életüket áldozó embereknek állít emléket. Az áldozatok fényképének bemocskolása elfogadhatatlan és visszataszító cselekedet. Semmi nem indokolhatja hőseink emlékének meggyalázását."

– reagált a Fidesz az éjszakai eseményekre.

Az ügy margójára:

A Btk. 339. § szerint: Aki olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(PestiSrácok)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére