Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nagy Blanka csatlakozott a Momentumhoz

Tóth Dalma

2019.08.26. 19:36

A trágár beszédéről elhíresült fiatal lány Facebookon jelentette be, hogy belép a Momentumba.

Most nekem kellett meghoznom, egy olyan döntést amelyet innentől kezdve egyfajta bélyegként fogok magamon hordani. (...) Nem szeretném, ha bárki is azt gondolná, hogy átvertem. Úgy érzem, hogy most hoztam meg életem egyik legnagyobb, legjelentőségteljesebb döntését. (...) A politikai pályafutásomat a Momentum Mozgalom lila színében fogom folytatni.”

- írta a kiskunfélegyházi képviselőjelölt.

Most nekem kellett meghoznom, egy olyan döntést amelyet innentől kezdve egyfajta bélyegként fogok magamon hordani. (...) Nem szeretném, ha bárki is azt gondolná, hogy átvertem. Úgy érzem, hogy most hoztam meg életem egyik legnagyobb, legjelentőségteljesebb döntését.

A baloldal által felkarolt diáklánynem rég azzal sírta tele a sorosista sajtót, hogy diáktársai elfordultak tőle „közéleti szerepvállalása” miatt. Egy kiskunfélegyházi ember visszont arra panaszkodott lapunknak, hogy nagy a feszültség Kiskunfélegyházán, mivel a lakosok úgy érzik, béleyeg van a városukon, amióta Nagy Blanka a nagy trágárkodás közepette beszállt a közéletbe. Erről itt olvashattok bővebben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére