Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán lecsap a magyar offshore-lovagokra

888.hu

2016.04.11. 22:58

Nyomozócsoportokat hoznak létre a rendõrségen, valamint a NAV-nál. Kizárólag az lesz a feladatuk, hogy egyenként nézzék át a nemzetközi forrásokból felszínre került offshore-ügyek magyar vonatkozásait.
BUDAPEST, 22:58

Nyomozócsoportokat hoznak létre a rendőrségen, valamint a NAV-nál. Kizárólag az lesz a feladatuk, hogy egyenként nézzék át a nemzetközi forrásokból felszínre került offshore-ügyek magyar vonatkozásait.

Orbán Viktor úgy fogalmazott, reméli, hogy az ügyészség is együttműködik majd és a nemzetközi nyomozószervek is hajlandóak lesznek erre. Hozzátette:

az MSZP alelnökének ügyében például az osztrák hatóságok nem akarják átadni azokat az információkat, hogy hogyan kerültek pénzek az osztrák számlákra."

A arra is kitért, hogy az offshore mellett - az angol ügyészség közleménye alapján - a Magyarország számára szintén fontos Alstom-ügy is napvilágra került. A nyomozócsoportnak mindent fel kell tárnia és nyilvánosságra kell hoznia - jelentette ki a miniszterelnök.

Orbán: nem volt, nem lesz, és most sincs strómanom

Sose volt, sosem lesz, most sincsen semmilyen strómanom - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn az Országgyűlésben egy azonnali kérdésre válaszolva. 

A miniszterelnököt először a jobbikos Vona Gábor kérdezte, azt firtatva: Mészáros Lőrinc a strómanja-e. A kormányfő elmondta, hogy 1990 óta országgyűlési képviselő,

sosem volt vagyonos ember, most sem az és nem is lesz az."

(MTI, M1)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére