Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán Viktor és Tucker Carlson is részt vesz a CPAC Hungary-n

888.hu

2022.05.18. 10:00

Hazánkba látogat a CPAC-kongresszus, ahol Orbán Viktoron kívül Kövér László, Varga Judit és Tucker Carlson is megjelenik majd. Mutatjuk, kik a legfontosabb felszólalók a kétnapos konzervatív dzsemborin.

 

Orbán Viktor: 1998–2002-ig, majd 2010-től Magyarország miniszterelnöke, a Fidesz alapító tagja. A kormányfő a CPAC Hungary főszónoka lesz.

Magyarország mindenek előtt, a Jóisten mindannyiunk fölött!”

 

 

Varga Judit: Magyarország igazságügyi minisztere. A miskolci születésű miniszter asszony három gyermek büszke édesanyja, így kiemelten foglalkozik a családok és a gyermekek védelmével kapcsolatos jogrendszer megerősítésével. Ennek kidolgozására több munkacsoportot hozott létre, amelyek a különböző szakterületek véleményének összeegyeztetésével segítik elő az áldozatokat a vonatkozó jogszabályok megalkotásával.

 

Szánthó Miklós: Jogász, az Alapjogokért Központ igazgatója, a KESMA elnöke.

Az ukrajnai háború tragédiája mellett sem feledhetjük el, és talán éppen emiatt kiemelten szükséges, hogy befolyásoljuk és alakítsuk azt, hogy milyen értékek alapján kiépülő új világrend van ki- és visszaalakulóban. A rendezvény egyik mottója az Isten, haza, család hármasegysége.”

 

 

Candice Ownes: amerikai konzervatív influencer, író és aktivista, a Candice című politikai műsor vezetője a The Daily Wire-nél. Korábban a Turning Point USA szóvivőjeként dolgozott. Ő indította el a Blexit nevű szervezetet, amelynek célja, hogy a fekete szavazók elpártoljanak a Demokrata Párttól.

 

 

Kovács Zoltán: A balliberális sajtó által rettegett nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.

 

 

Tucker Carlson: A Fox News sztárműsorvezetője, az amerikai közéleti televíziózás legnagyobb élő alakja. A Tucker Carlson Tonight hat éve fut a Fox-on, és szinte az első pillanattól kezdve fergeteges sikert aratott a nézők között – nem mellesleg kivívta maga ellen a teljes amerikai baloldal impotens dühét. Tavaly nyáron részt vett a Mathias Corvinus Collegium – MCC Fesztjén Esztergomban, egy hétig Budapestről jelentkezett a FOX News csatornán sugárzott egyórás politikai műsorával, és az elmúlt évek egyik legdrámaibb dokumentumfilmét is elkészítette Soros György hazánk ellen indított offenzívájáról „Magyarország kontra Soros: harc a civilizációért” címmel, melyet a magyar nézők a Hír TV jóvoltából ismerhetnek.

 

 

Kövér László: Jogász, politikus, a Fidesz alapító tagja. 1990-től Országgyűlési képviselő, 2010 óta pedig az Országgyűlés elnöke.

 

 

Mark Meadows: Donald Trump kabinetfőnöke és az egyik leghűségesebb kongresszusi szövetségese. 2020-ban volt Trump jobbkeze, amikor az elnöknek a legnehezebb kihívásokkal kellett szembenéznie: a koronavírus-válsággal, a Black Lives Matter lázongásokkal és egyenlőtlen körülmények között volt kénytelen harcolni az újraválasztásért egy olyan washingtoni elit és fősodratú média ellen, mely mindent megtett a bukásáért. Mark Meadows kongresszusi karrierje során is példásan képviselte a konzervatív értékeket, kiállt az emberi élet szentsége mellett, és szembeszállt a fanatikus zöldpolitikával, valamint az LMBTQ-propagandával.

 

 

Eduardo Bolsonaro: Brazil jogász, politikus, a jobboldal egyik meghatározó és ismert személyisége, 2017-ben egy szavazáson a legjobb képviselőnek választották. Brazília legismertebb politikus családjában nőtt fel, édesapja Jair Messias Bolsonaro elnök, a „brazil Trump”. Politikai teljesítményét jól jelzi, hogy a brazil történelemben soha egyetlen szövetségi képviselő sem kapott annyi szavazatot, mint Eduardo Bolsonaro a 2018-as választásokon.

 

 

A kongresszus résztvevőinek bővebb listája ITT érhető el!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére