Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: szánthó miklós

Szánthó Miklós: A szólásszabadság legnagyobb ellensége a woke és a cancel culture

A szólásszabadság legnagyobb ellensége a neomarxista alapú woke és a cancel culture – jelentette ki az Alapjogokért Központ főigazgatója a Mathias Corvinus Collegium (MCC) második nemzetközi médiakonferenciájának szerdai nyitónapján rendezett panelbeszélgetésen, Budapesten.

Szánthó Miklós: A klímamorál nevében a gyerekeinkről akarnak bennünket lebeszélni

Az Alapjogokért Központ főigazgatója a közösségi oldalán emlékeztet, hogy a szexuális forradalom, a gender- és abortuszpropaganda, valamint a női és a férfi nem tagadása után új, szintén veszélyes és életellenes őrület van kibontakozóban a progresszív Nyugaton: ne vállaljunk gyerekeket, mert azzal „klímagyilkosokat” nevelünk.

Szánthó Miklós a japán CPAC-en: Magyarország kifejlesztette az okos erő képességét

A magyar múlt folyamatos szabadságharcai miatt a leleményesség egy különleges formáját alakítottuk ki, a kemény és a puha elnyomásokkal szemben az okos erő képességét – mondta Szánthó Miklós a CPAC JAPAN 2022 közönsége előtt szombaton.

Magyarország azt üzeni, „jobbra tarts!”

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója a CPAC México-n szólalt fel.

Szánthó Miklós: Elnézve az egyharmadot, nem csodálkozom a kétharmadon

„A történelemnek nem lett vége, ehelyett a történelem végéről szőtt ábrándoknak lett csúfos vége, ezért a történelem továbbfolyásával a civilizációnkért és annak jövőjéért folytatott küzdelem sem fog a jövőben alábbhagyni” – mondta Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója, a II. Kárpát-medencei magyar médiatalálkozón Visegrádon.

Nacsa Lőrinc az amerikai választásokról: a normalitás, a család eszméje és a józan ész lépett egyet előre

Nacsa Lőrinc az amerikai választásokról: a normalitás, a család eszméje és a józan ész lépett egyet előre

Az Egyesült Államokban „a normalitás, a család eszméje és a józan ész lépett egyet előre” – értékelte az ottani félidős választások eredményét Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője szerdán Budapesten.

Szánthó Miklós: Az izraeli jobboldal megbízható és jó szövetségese a magyar konzervatívoknak

Az Alapjogokért Központ főigazgatója az elmúlt napokban megbeszélést folytatott a választásokon győztes, Benjamin Netanjáhu vezette Likud külügyi igazgatójával, Eli Hazannal – akinek gratulált a sikerhez –, valamint Ron Dermerrel, Izrael korábbi washingtoni nagykövetével is.

Szánthó: Fontolják meg lemondásukat vagy kérjenek bocsánatot a raportra ment bírák!

A bíráknak a feladata a jogalkalmazás, nem pedig a politikai tanácsadás – szögezte le Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója arra reagálva, hogy David Pressman amerikai nagykövet pénteken rapportra rendelt be két magyar bírót, Matusik Tamást és Vasvári Csabát. Az Országos Bírói Tanács szóban forgó két tagjának erkölcsi és morális alapon meg kellene fontolniuk a tisztségükről való lemondást, de minimum a nyilvános bocsánatkérést – tette hozzá.

Szánthó Miklós: Nem felejtünk

Az Alapjogokért Központ főigazgatója közösségi oldalán üzent Gyurcsány Ferencnek.

Vissza az oldal tetejére