Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán Viktor: Magyarországnak ebből a katonai konfliktusból ki kell maradnia!

888.hu

2022.02.23. 18:00

Orbán Viktor miniszterelnök nemrég hivatalos Facebook-oldalán tett közzé egy videót, amelyben kijelentette, hogy Magyarországnak ebből a katonai konfliktusból ki kell maradnia, utalva az ukrán-orosz válságra. A miniszterelnök azt is mondta: szó sem lehet azoknak a baloldali javaslatoknak az elfogadásáról, amelyek szerint fegyvereket és katonákat akarnak küldeni Ukrajnába.

 

Orbán Viktor miniszterelnök a mai nap folyamán találkozott a Honvédelmi Minisztérium vezetésével, azokkal a katonatisztekkel, akik ma Magyarország biztonságát garantálják a parancsnoki munkájukkal.

 

A helyzet ugyanis Ukrajna és Oroszország között továbbra is komoly, sőt feszült. Mindent meg kell tennünk a háború elkerülése érdekében”

– mondta Orbán Viktor a hivatalos Facebook-oldalán közzétett videóban, majd kiemelte, hogy „Magyarországnak ebből a konfliktusból, ebből a katonai konfliktusból ki kell maradnia, mert Magyarország biztonsága a legfontosabb érdek”.

 

A miniszterelnök kijelentette: ennek megfelelően szó sem lehet azoknak a baloldali javaslatoknak az elfogadásáról, amelyek szerint katonákat és fegyvereket akarnak küldeni Ukrajnába.

 

Orbán Viktor szerint Magyarországnak a béke helyreállítása érdekében tett nemzetközi erőfeszítésekben kell szerepet vállalnia és közben fel kell készülnie a hadseregnek arra, hogy ha a dolgok rosszra fordulnak és menekültek érkeznek, akkor a hadsereg a rendőrséggel együttműködve képes legyen ezt a helyzetet kezelni.

 

Ma azt a benyomást szereztem, hogy erre képesek vagyunk, Magyarország biztonsága jó kezekben van”

– jelentette ki a miniszterelnök.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére