Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sajtóklub 2.0: a liberális elit tagjai ki vannak tömve pénzzel, õket az egyszerû ember sorsa nem érdekli

888.hu

2018.12.06. 11:30

Emmanuel Macron környezetvédelmi szempontokra hivatkozva akarta megemelni az üzemanyagárakat, ez pedig legjobban a lecsúszóban lévõ középosztályt érinti, és nem pedig a liberális elit tagjait, akik bõven ki vannak tömve pénzzel - errõl beszéltünk a Sajtóklub 2.0 címû mûsorban. Elmondtuk, azok hívják csõcseléknek a tüntetõ tömeget, akik a francia átlagfizetés többszörösét kapják meg. Franciaországban akkora társadalmi szakadék van, amit mi elképzelni sem tudunk.

Macron napjai meg vannak számlálva. Falusi Vajk szerint Macron egy termék, aki mögött ott áll a teljes balliberális média.

A francia elnök testesíti meg azt a nyugat-európai bevándorláspárti elitet, amellyel szemben mi meghatározzuk magunkat. Macron társadalmimérnök-szindrómában szenved, miközben a saját választópolgárait nem veszi figyelembe."

A 888 publicistája szerint a tüntetések hátterében az áll, hogy adót kell emelni, hogy el tudják tartani a migránsokat. A jövő évi EP-választások tétje pedig épp az, hogy ezt az elitet el tudjuk-e zavarni – tette hozzá.

Dezse Balázs, a Pesti Srácok újságírója nem érti, hogy miért jelennek meg olyan cikkek, hogy "csökkent Macron népszerűsége". Úgy látja, hogy ez már csak azért sem lehet igaz, mert Macron sosem volt népszerű.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére