Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Simicska húszmilliós Audival kenyerezte le Vonát

Nagy Gábor

2018.04.04. 19:30

A Ripost cikke szerint a milliárdos oligarcha egy luxus Audival is lekenyerezte a Jobbik elnökét, Vona Gábort.

A Ripost cikke szerint a milliárdos oligarcha egy luxus Audival is lekenyerezte a Jobbik elnökét, Vona Gábort.

Csak a hifiberendezés 2 millióba került Vona Gábor gondosan eltitkolt luxusautójában. Mint a portál írja, a Jobbik-vezér ajándékba kapta Simicska Lajostól az autót a szolgálataiért cserébe, aki lényegében ezzel megvesztegette a politikust.

A milliárdos első lépcsőben így korrumpálta Vonát, így fizette ki a Jobbik-elnök politikai "átvedlését" és engedelmességét, azt, hogy látványosan megtagadott mindent a párt korábbi nemzeti radikális múltjából

– írja a lap.

A Ripost azt is hozzáteszi: a milliárdos oligarcha egy igazán színpadias gesztussal egyedi rendszámot is készíttetett a Vona Gábornak.

A luxusautó rendszáma a beszédes VEZ–001 lett, amiért Simicska plusz 180 ezer forintot költött.

A portál cikke szerint a Jobbik elnöke csak azt kérte az oligarchától, hogy ne írják a nevére a luxus Audit, helyette papíron inkább jóbarátja, Faragó Tamás tulajdonába kerüljön, s ha majd lenyugszanak a kedélyek, átpapírozzák Vona nevére az autót. A Jobbik-vezér persze nem tüntette fel vagyonnyilatkozatában az Audit, amit a Ripost cikke szerint Faragó Tamás rejteget Gyöngyösön.

Faragóról egy korábbi Index-cikk alapján azt írja a lap: "Faragó Vona állandó gyöngyösi kampányfőnöke és barátja, régi kétes hírű fickó, az éjszakai élet császára, aki néhány éve még játékautomatáival uralta a környék szerencsejáték-piacát. Amikor Vona bevitte a Jobbikba, a párt régi aktivistái közül többen azonnal kiléptek, mondván, hogy maffiózókkal nem közösködnek".

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére